Timisoara: MAGIA COPILARIEI

Filarmonica Banatul, Timisoara
Bd. Constantin Diaconovici Loga, 2
sâmbătă, 8 iunie '19, ora 18:00
Magie și baloane de săpun pentru copii, la Timișoara

În 8 iunie, magicianul Lorenzo Cristian și Bubble artist - Claudia Stroe – vă aşteaptă cu un spectacol de magie şi baloane de sapun. Unde? La Filarmonica Banatul din Timișoara, începând cu ora 18. Mai multe detalii

La acest spectacol veți descoperi „Magia Copilăriei” cu Lorenzo Cristian și veți avea ocazia să fiți martorii unui show cu baloane de săpun cu Claudia Stroe. 

Lorenzo-Cristian prezintă un show magic. Efectele magice, personajele, decorarea recuzitei, toate sunt gândite astfel încât să ducă micuții spectatori într-o lume de poveste - este cel mai mare spectacol de magie pentru copii, din România. Iluzionistul Lorenzo-Cristian este cel mai titrat magician român fiind coleg in The Magic Circle - Londra, cu cei mai faimoși iluzioniști, David Copperfield și Dynamo. 

Claudia Stroe-Bubble artist, deținătoare a unui titlu Guiness World Records, te invită la un spectacol vizual dincolo de imaginația ta, o incursiune magică într-o nouă dimensiune a baloanelor de săpun.Cu ajutorul efectelor de lumină, fum şi baloane de săpun se realizează sculpturi, baloane gigant, arcade şi ploaia de baloane. Va fi un spectacol de neuitat pentru toată lumea.

 

Biletul costă 50 de lei. Biletele se gasesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Uman, și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in țară.

 

Organizatori: Tion.ro, Agenda și PubliTim

Partener media Kiss FM