Timisoara: Concert acustic byron pe 14 august - Backyard Acoustic Season

Faber, Timișoara
vineri, 14 august, ora 21:00
Trupa byron cântă acustic pe 14 august în curtea Faber din Timișoara
Vineri, 14 august 2020
Open doors: 20:00 • Live: 21:00
Faber– în aer liber, pe terasă
Mai multe detalii

Seria de concerte acustice, Backyard Acoustic Season, revine la Timișoara, în curtea FABER, într-un format reconsiderat și adaptat situației și locului, renunțând la tiparele unui concert clasic, pentru un public restrâns și respectând toate normele de distanțare în vigoare. Primul concert din serie are loc vineri, 14 august începând cu ora 21.00 și îi are invitați pe cei de la byron.

 

Biletele vor putea fi achiziționate exclusiv prin intermediul iaBilet.ro în pachete de 2 sau 3 locuri.

Organizatorii  anunță o serie de reguli care trebuie respectate în timpul evenimentelor:

• Trupa va concerta pe terasă, în aer liber. Concertul va fi acustic.

• Spațiul de pe terasă este optimizat în așa fel încât toate locurile să aibă vizibilitate bună la scenă din orice unghi. Scaunele sunt distanțate conform cu legislația în vigoare, așa că te rugăm să respecți locul înscris pe bilet, să nu te ridici de pe scaun în timpul concertului pentru alte motive decât drumul la bar sau la toaletă și să nu muți mesele și scaunele.

• Te vei bucura de experiență de la locul tău la, predefinit, pe care ți-l vei putea alege atunci când cumperi biletul. Nu vor exista bilete în picioare sau fără loc.

• Biletele se vor putea achiziționa pe pachete cu locuri pentru 2 sau 3. Nu avem momentan posibilitatea de a vinde bilete individuale, așa că te încurajăm să faci din Backyard-urile de azi o experiență de grup.

• Vom respecta cu strictețe orele de open doors și orele de începere și încheiere a concertului, așa că te rugăm mult să ajungi la timp pentru a ne ajuta să gestionăm în siguranță fluxul de acces, procedurile de dezinfectare și igienizare ale spațiului și programul de eveniment.

• Te rugăm să respecți la rândul tău toate normele în vigoare, să porți mască și să respecți distanța de minim 1.5 metri pe parcurul evenimentului și să ai grijă de tine și de cei din jur.

• Te rugăm să fii alături de noi. Depunem un efort comun pentru repornirea industriei live. Prezența ta la un Backyard înseamnă mai mult, acum, decât a însemnat vreodată. Vom face tot ce putem ca experiența să fie una cât mai bună în condițiile date. Și suntem siguri că pe parcurs, va fi din ce în ce mai bine.

.........

byron cântă rock cu influențe diverse, s-au înființat în 2006 și au lansat de atunci 6 albume de studio și trei DVD-uri live. Sunt obișnuiți să cânte atât pe scene mari de festival în fața a mii de spectatori cât și wireless, neamplificat, pentru o mână de oameni, au filmat un concert în Salina Turda (la 100 de metri adâncime) pentru că era o provocare de neratat și au compus coloana sonoră pentru un serial original HBO România. Din când în când fac concerte de improvizație 100% (seria Impromptu) și în decembrie 2014 au filmat la Teatrul Național din Cluj concertul „Electric Marching Band” cu o fanfară militară și un cor de elevi, a cărui lansare pe DVD a fost susținută printr-un scurt turneu de proiecții în cinematografe. Cel mai recent disc, „Eternal Return”, a fost înregistrat în High Resolution la Dublin în celebrele studiouri Windmill Lane și masterizat la Londra la Abbey Road.

La sfârșitul anului 2016, trupa a susținut un turneu național pentru sărbătorirea a 10 ani de activitate, concertul de la București fiind filmat și difuzat de Televiziunea Națională. Începutul lui 2017 a adus cu el câte un album propriu de studio de la fiecare membru al trupei (plus sunetistul), cele cinci materiale fiind reunite în proiectul comun „Solo Together”.
Primul single lansat în 2018, "Anima", este una dintre piesele compuse de către formație în songwriting session-ul avut la Transylvania Guesthouses în Cincșor, piese care se regăsesc pe noul album de studio byron, compus în totalitate în limba română și lansat în noiembrie 2019. „Nouă” este un album despre noi, despre România, dedicat nouă. Un carusel muzical cu 12 piese despre emigranți dar și despre noi, cei rămași acasă. Un album despre inconștientul colectiv, despre tăceri și mersul nostru zilnic pe ață.

FABER este un proiect pentru comunitatea creativă, unul care își propune să conecteze întreaga Europă la industriile și acțiunile locale orientate spre puterea creativă, inovație și dezvoltare durabilă a comunităților locale;

FABER își propune să faciliteze dezvoltarea mediului creativ din Timișoara prin oferirea unor spații de lucru contemporane, unui atelier de prototipare, spații de întâlnire și evenimente și un spațiu de bistro, cu accent pe colaborare, educație continuă, dezvoltarea competențelor și a comunității, gestionarea creativității și management cultural;

FABER este o clădire de pe Bega, ce face parte de ceva timp din povestea Timișoarei; o clădire ce a aparținut Fabricilor Unite de Ulei și Săpun din 1844, apoi Fabricii Lumina în 1948, iar în istoria recentă, Fabricii Azur; o clădire ce ne  aparține, în care investim cu multă energie și cu convingerea că ceea ce facem este relevant la scara  orașului!
Biletele vor putea fi achiziționate exclusiv prin intermediul iaBilet.ro.

Recomandăm cu tărie să vă achiziționați biletele online, pentru a evita neplăceri legate de disponibilitatea locurilor sau formarea cozilor la intrare.

Pachetele de bilete și prețurile sunt următoarele:
• Masă pentru doi (2 x bilete la 50 lei)- 100 de lei

• In Between (3 x bilete la 50 de lei )- 150 de lei


E foarte important să știi că nu avem posibilitatea, în condițiile actuale, de a vinde bilete fără loc la masă / în picioare.