Time After Time: Teodora Enache & Călin Grigoriu

La Mama - Clubul Țăranului, București
Strada Monetăriei 3
vineri, 29 noiembrie '19, ora 20:30
A spune despre Teodora că e o mare cîntăreață, o cîntăreață de excepție, e prea puțin!
A spune despre Teodora că e o mare artistă, o artistă de excepție, e prea puțin!
Și asta pentru că Teodora e întotdeauna un MARE SPECTACOL, UN SPECTACOL UNIC, TOTAL, MEREU IMPREVIZIBIL ȘI COPLEȘITOR!
Mai multe detalii

Cred că cel mai bine e să veniți la concertul ei de pe 29 noiembrie și să vă faceți propria părere ! Sper să fie la fel de bună ca după recentul succes, din septembrie, de la TNB!

Ne vedem acolo!

Vineri, 29 noiembrie, vă așteptăm la La Mama pentru un SUPER CONCERT: Time After Time cu Teodora Enache & Călin Grigoriu!

Preț Bilet: 40Lei
Rezervare prioritară pentru cei care vor servi cina începând cu ora 19:00

Teodora:
"Există un timp al întoarcerii în tine, când te invadează amintirile, când poveștile reînviie, când se aprind candele și când dorul se aprinde. Magicul este în noi.

‘’Time after Time’’ vine într-un astfel de moment pentru mine. Am ales un mănunchi de song-uri care reactiveaza astfel magicul. Și astfel redescoperim bucuria fiintarii prin muzica,impreuna cu Călin Grigoriu și cu invitatul nostru Berti Barbera .

Aș vrea să dedic acest concert celui care m-a inițiat în jazz, Mr. Johnny Răducanu.’’

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.