Theatre Russian Ballet - Sankt Petersburg - Lacul Lebedelor - ora 16:00

Opera Națională București, București
Bulevardul Mihail Kogălniceanu 70-72
duminică, 9 februarie, ora 16:00
Anul acesta se împlinesc 142 de ani de la premiera ”Lacul lebedelor” pe scena teatrului Balşoi din Moscova! Mai multe detalii

Cea mai prestigioasă trupă de Balet Rus din Sankt Petersburg, vine pentru prima oară în România! În doar câteva zile biletele s-au epuizat pentru spectacolul programat la Opera Naţională Bucureşti duminică, 9 februarie 2019, ora 20.00.

La cererea publicului care dorește să se bucure de prezența stelelor baletului rusesc din Sankt Petersburg, vom pune în scenă un al doilea spectacol, tot la Opera Naţională Bucureşti. Acesta este programat in aceeasi zi, 9 februarie, începând cu orele 16.00.

Preţul biletelor variază, după cum urmează:

Categoria 1 - 190 lei
Categoria 2 - 160 lei

Nu rata ocazia de a trai cea mai intensa poveste a tuturor timpurilor!

Pentru prima oară, cel mai consacrat balet rus din Sankt Petersburg vine în România cu extraordinarul spectacol "Lacul lebedelor" de Piotr Ilici Ceaikovski!

Fiecare iubitor de balet are ocazia unică de a se bucura de coregrafia clasică, magia costumelor spectaculoase și performanța de neuitat a binecunoscutelor stele ale baletului rusesc.
RenumitaTrupă de Balet Rus din Sankt Petersburg a obţinut recunoașterea publicului din întreaga lume, a revoluţionat lumea spectacolelor, iar acum este nerăbdătoare să prezinte "Lacul lebedelor" spectatorilor din România!

Și promite să aducă impresii de neuitat publicului român!

Legenda despre prinţese transformate în lebede de un vrăjitor rău, în care vraja lui poate fi spulberată numai prin iubirea unui prinţ, rămâne şi în zilele de astăzi poate cea mai frumoasă poveste de balet ce a fost lăsată posterităţii şi este întâlnită în basmele mai multor popoare.

Lacul lebedelor este o creație unică și perfectă în ciuda schimbărilor de modă muzicală și dansatoare. Lebăda albă este cu adevărat un simbol al baletului rus, al frumuseții și al magnificului său.

LACUL LEBEDELOR - un spectacol inedit, va avea loc în zilele de 8 şi 9 februarie 2020 la Bucureşti şi Constanţa.

Despre Trupa de Balet Rus din Sankt Petersburg:

De foarte multe ori școala de balet din Rusia a avut un rol important în lume, iar baletul clasic rus a fost considerat o carte de vizită a Rusiei, simbol al culturii rusești. Educația academică puternică este una dintre cele mai importante părți ale profesionalismului artiștilor de balet din Rusia, în special în Sankt-Petersburg. Și nu poate fi diferită, deoarece este școala de balet cea mai renumită în lumea întreagă. Este vorba despre Academia de Balet Vaganova, fondată la 1738, situată în Sankt-Petersburg.

Membrii baletului :

Odette – Ana Voytina
Odile – Maria Velikaia
Price Siegfried– Alexandr Voytin / Aslan Karginov
Queen – S. Markova
Rothbard – S. Gaevoy/A. Provotorov
Jester – S. Gaevoy/R. Makhiyanov
Brides – P. Golub, V. Laletina, M. Ushakova, P. Zvereva
Little Swans – A. Epifanova, G. Kadyrova, K. Onuchina, N. Safonova
Big Swans – N. Provotorova, P. Golub, A. Ivkova
Spanish dance - A. Berezovsky, V. Laletina, A. Marchenko, N. Provotorova
Venetian dance – R. Borozdina, M. Onuchin și artiștii baletului
Hungarian dance – S. Laletin, V. Laletin și artiștii baletului
Mazurka - artiștii baletului

Conducătorul baletului – V. Artemyev

Câștigătorii al multor competiții internaționale

https://www.youtube.com/watch?v=5SJxVBlGmPc&feature=youtu.be

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.