The X Factor Show la Beraria H

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
sâmbătă, 23 februarie '19, ora 19:00
Sâmbătă - 23 februarie - la Berăria H are loc prima ediție "The X Factor Show", un spectacol live cu unii din cei mai îndrăgiți concurenți ai emisiunii, în frunte cu fabuloasa Bella Santiago, câștigătoarea en-titre. Jeremy Ragsdale, Olga Verbitchi și Alina Mocanu vor fi de asemenea prezenți pe scenă cu repertorii care vor include piesele prin care au intrat în istoria emisiunii. Mai multe detalii

Acces: ora 18:00 // Show: ora 19:00 

--IMPORTANT!!!!--
Mesele vor trebui eliberate până cel târziu ora 21:30, deoarece începând cu ora 22:00 va avea loc un alt show în locaţie. Mulţumim pentru înţelegere!

Bilete:
50 LEI - Cat. A - parter, în faţa scenei cu loc la masă
35 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă
20 LEI - Cat. C - părţile laterale cu loc la masă

✔ Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă.    

DESPRE CONCURENȚI:

Bella Santiago este câștigătoarea celei X Factor 2018 și finalista „Romanii au talent” . Performanțele artistei s-au remarcat în cadrul tuturor emisiunilor, fiind recunoscută pentru uimitoarea voce și pentru mișcarea scenică impecabilă.  Împreună cu trupa Jukebox, artista a lansat trei single-uri: „Vocea ta”, „Auzi cum bate” și „Sugar Gumalaw” , iar în curând va participa la Semifinalele Eurovision România 2019 cu piesa "Army of Love". 

Jeremy Ragsdale are 35 de ani, vine din Statele Unite ale Americii și se declară îndrăgostit de România și de limba română. În anul 2017, Jeremy a devenit primul concurent străin care a câștigat X Factor România, ajutat de Horia Brenciu, mentorul său din cadrul emisiunii.. 

Olga Verbițchi este câștigătoare ediției X Factor 2016, iar cariera ei este în ascensiune de atunci. La doar șase luni după concurs a lansat videoclipul primului single numit “Prietena ta”, urmat apoi de multe alte piese extrem de apreciate de către fanii artistei.

Alina Mocanu este o artistă cu o voce puternică și cu o energie aparte, semifinalistă în ediția din 2016 a show-ului. Ea și-a pus amprenta asupra emisiunii prin interpretările originale alte unor hit-uri cunoscute care au atras atenția juriului și a publicului.


Rezervările se fac la:  0725 345 345 / 0727 345 347

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.