The Gents: Mihail, Cornel Ilie & Adrian Sînă

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
marți, 14 martie '17, ora 22:30
Marți, 14 Martie, te invităm la un eveniment concept unic care aduce pe aceeași scenă trei dintre cele mai admirate figuri masculine din România: Mihail, Cornel Ilie și Adrian Sînă. Aceștia vor cânta piesele cu care au câștigat inimile a milioane de femei și promit un show pe care nu-l vei uita prea curând. Live band: Special Guest Orchestra Mai multe detalii

Mihail:

Îl cunoaștem cu toții de la single-ul "Mă ucide ea", o piesă care dă fiori și care a făcut furori în rândul publicului feminin. Mihail este originar din Republica Moldova, momentan locuiește în Cluj-Napoca și este perceput ca un romantic incurabil datorită pieselor cu care și-a cucerit publicul. 

Cornel Ilie:

Este liderul trupei Vunk și se bucură de un mare succes atât din punct de vedere muzical, cât și în rândul reprezentantelor sexului frumos. Până în anul 2015 când a făcut pasul către viața de familie, a fost cu siguranță unul dintre cei mai râvniți burlaci din România. 

Adrian Sînă:

Pe Adrian îl știm cu toții din trupa Akcent, una dintre cele mai de succes trupe din România. Fiind recunoscut atât ca și cântăreț, cât și ca producator sau DJ, Adrian Sînă este considerat genul care poate câștiga cu ușurință inimile publicului feminin. 
The Gents este un concept inedit de eveniment creat de către Berăria H cu scopul de a aduce pe aceeași scenă cele mai importante figuri masculine românești din industria muzicală și nu numai. 

La 20:30 te așteptăm cu masa pusă, iar de la 22:30 cu spectacolul pe scenă.

Bilete:
20 LEI - Cat. C - părţile laterale cu loc la masă 
35 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă 
50 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă

Rezervările se fac la:
- FORMULARUL DE MAI SUS
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
vreau@berariah.ro

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara