The Fool: Six-Pack comedy night cu Toni

The Fool, București
Calea Victoriei, nr. 118
marți, 10 decembrie '19, ora 20:00
Accesul se face cu o oră înainte de spectacol și este permis până la ora de începere. Mai multe detalii
Toni Andrei, gazda show-ului din 10 decembrie, a ales şase comedianţi care să pună de un show de stand up mai măreţ decât un Open Mic, mai puţin pretenţios decât un show clasic cu headlineri, şi mai amuzant decât orice ţi-ai plănuit să faci marţi seara.

Six-pack-ul acestei ediţii e format din Florin Gheorghe, Ioana State, Mukinka, Ioana Luiza, Bogdan Mălăele şi Alex Cazacu. Show-ul are loc în The Fool, deci e clar că o să iasă cu hăhăială! Iar dacă n-ai ajuns până acum pe Calea Victoriei 118, hai că dăm noi o bere! Stai geană pe event, că ţi-am pregătit nişte oferte tari care te aşteaptă la bar!
 
Pentru acest spectacol bilete se găsesc și în orașul tău! Tu alegi de unde cumperi. Ia biletul și vino la spectacol! 
 
Rețeaua iabilet îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare
 
Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). 
 
În atenția celor care achiziționează bilete la separeu! Biletul este valabil pentru un grup de maxim X persoane.” (X = nr. maxim de persoane din fiecare separeu: 14, 10, 8, respectiv 10).
 
Pentru alte întrebări sau probleme referitoare la biletele achiziționate, contactează-ne pe pagina de facebook Headline Management, pe adresa de mail contact@iabilet.ro.
 
Te informăm că la evenimentele noastre accesul persoanelor sub 16 ani nu este permis. 
 
Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.  
 
Îți mulțumim că ai ales să te distrezi cu noi!