The Fool: Roastu’ lu Fostu’

The Fool, București
Calea Victoriei, nr. 118
marți, 18 iunie '19, ora 21:00
Roastu’ lu Fostu’ cu Elena Voineag, Lorena Luchian, Teodora Nedelcu, Ioana State, Anisia Gafton şi Geo Adrian Mai multe detalii
O ştii pe aia pe care o zici la necaz cu “o să râdem peste ani”? No, a venit timpul să se spună toate greutăţile care au ars mocnit după ce fosta relaţie a ars în flăcări. Marţi Fostu’ o să-ţi primească Roastu’.

O să dea din casă Elena Voineag, Lorena Luchian, Teodora Nedelcu, Ioana State şi Anisia Gafton. Fostu’ o să fie reprezentat de Geo Adrian, bărbatul care a pus “ex-ul” din “expert în relaţii.”

Roastu’ lu’ Fostu’ este un eveniment caritabil. Suma provenită din vânzarea biletelor va merge către Dăruieşte Viaţă - PRIMUL SPITAL de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România.
 
Pentru acest spectacol bilete se găsesc și în orașul tău! Tu alegi de unde cumperi. Ia biletul și vino la spectacol! 
 
Accesul se face cu o oră înainte de spectacol și este permis până la ora de începere.
 
Rețeaua iabilet îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare
 
Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). 
 
În atenția celor care achiziționează bilete la separeu! Biletul este valabil pentru un grup de maxim X persoane.” (X = nr. maxim de persoane din fiecare separeu: 14, 10, 8, respectiv 10).
 
Pentru alte întrebări sau probleme referitoare la biletele achiziționate, contactează-ne pe pagina de facebook Headline Management, pe adresa de mail contact@iabilet.ro.
 
Te informăm că la evenimentele noastre accesul persoanelor sub 16 ani nu este permis. 
 
Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.  
 

Îți mulțumim că ai ales să te distrezi cu noi!