The Fool: Roast Battle - Finala

The Fool, București
Calea Victoriei, nr. 118
marți, 12 noiembrie '19, ora 20:00
Opt comedianţi au ajuns în finală unde se vor lupta pentru titlul de Roast Battle Supreme Champion. Mai multe detalii

E unu la unu - cine pierde pleacă acasă. O să se audă răutăţi de pe scenă, o să se dea sub centură, o să se umple frigidere. E ok. Totul e pe bază de ”cine se supără, mă-sa-i o femeie de moravuri îndoielnice”.

Finala epică se dă între George Adrian, Radu Bucălae, Ioana Luiza, Sergiu Mirică, Drăcea, Mukinka, Mane Voicu şi Alex Zob.

În juriu sunt Micutzu, Bordea şi Dan Chişu. Ei aleg câștigătorul fiecărei runde, şi, în final, Campionul. Se punctează pe bază de craft, răutate și reacția publicului.
Scena e ringul, juriul e pregătit. Tu?

PARTICIPAȚI LA UN SPECTACOL FILMAT
Prin achiziționarea biletului înțelegeți că veți fi filmat și dați organizatorilor acordul prealabil, gratuit și fără limitare de timp și spațiu (teritoriu) de a capta și utiliza imaginea.
 
Pentru acest spectacol bilete se găsesc și în orașul tău! Tu alegi de unde cumperi. Ia biletul și vino la spectacol! 
 
Accesul se face cu o oră înainte de spectacol și este permis până la ora de începere.
 
Rețeaua iabilet îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare
 
Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). 
 
În atenția celor care achiziționează bilete la separeu! Biletul este valabil pentru un grup de maxim X persoane.” (X = nr. maxim de persoane din fiecare separeu: 14, 10, 8, respectiv 10). Cu un singur bilet te bucuri de tot separeul alaturi de prietenii tai 
 
Pentru alte întrebări sau probleme referitoare la biletele achiziționate, contactează-ne pe pagina de facebook Headline Management, pe adresa de mail contact@iabilet.ro.
 
Te informăm că la evenimentele noastre accesul persoanelor sub 16 ani nu este permis. 
 
Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.  
 
Îți mulțumim că ai ales să te distrezi cu noi!