Exclusiv pe iabilet.ro

The Fool: Pe muzica noastră - vol. 2 - cu Bo & Bo

The Fool, București
Calea Victoriei, nr. 118
vineri, 21 februarie, ora 23:00
Vineri, pe 21 februarie, punem de o petrecere nebună cu un concept nou, testat şi acum repetat. Mai multe detalii
Fratele nostru Mihai Bobonete o să fie Party Master - asta înseamnă că pune muzică, dar pentru că e un invitat aşa de special pentru noi, am zis să-i dăm şi un titlu onorific. Bordea e prezent şi el în calitate de MC, DJ, muză şi omul ăla care le face pe toate cu un pahar de şpriţ în mână şi un zâmbet mare pe faţă.
 
Atenție, conținut ridicat de Rock! Ai fost avertizat!

Party-ul începe la ora 23:00 şi se termină devreme dimineaţa. Depinde de tine cât poţi să duci. Noi îţi punem la dispoziţie sandwich-uri yummy-delicious la The Fool Truck şi licori cu nemiluita la bar. Hai să începi weekend-ul în The Fool la cea mai nebună petrecere de pe Calea Victoriei 118!

Info bilete:
Biletul la party-ul „Pe muzica noastră - vol. 2 - cu Bo & Bo” NU este valabil și la show-ul de Stand-up comedy cu Bordea, Bobonete și Radu Isac din 21 februarie.
Biletele pentru petrecere nu sunt cu locuri la masă.
 
Pentru acest spectacol bilete se găsesc și în orașul tău! Tu alegi de unde cumperi. Ia biletul și vino la spectacol! 
 
Rețeaua iabilet îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare
 
Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). 
 
Pentru alte întrebări sau probleme referitoare la biletele achiziționate, contactează-ne pe pagina de facebook Headline Management, pe adresa de mail contact@iabilet.ro.
 
Te informăm că la evenimentele noastre accesul persoanelor sub 16 ani nu este permis. 
 
Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.  
 
Îți mulțumim că ai ales să te distrezi cu noi!”