Exclusiv pe iabilet.ro

The Fool: Magic Christmas cu Cristina Strecopitov

The Fool, București
Calea Victoriei, nr. 118
duminică, 15 decembrie '19, ora 12:00
Dear Santa, I want Magic! V-ați întrebat vreodată cum reușește Moșul să împartă cadouri tuturor copiilor într-o singură noapte? Mai multe detalii
Cu magie de Crăciun, normal! Iar anul acesta va fi ajutat de Cristina Strecopitov și de toți copiii care vor învăța vrăji noi. Pentru că nicicând magia Crăciunului nu e mai puternică decât atunci când iese din bagheta magicianului. Sub ninsoarea de confetti, copilașii vor deveni ajutoarele Moșului și ale lui Rudolf. Renii, bradul, cadourile și multe alte surprize va asteapta într-un spectacol încărcat cu bucurie, ninsoare și multe zâmbete.
 
Pret bilet: 25 lei

Dacă vii ca însoţitor şi nu vrei să participi la spectacol, îţi punem la dispoziţie zona de bar unde poţi aştepta. În acest caz nu va trebui să cumperi bilet.
În schimb, dacă vrei să trăieşti experienţa show-ului alături de cei mici, şi tu vei avea nevoie de bilet.
 
Pentru acest spectacol bilete se găsesc și în orașul tău! Tu alegi de unde cumperi. Ia biletul și vino la spectacol! 
 
Accesul se face cu o oră înainte de spectacol și este permis până la ora de începere.
 
Rețeaua iabilet îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare
 
Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). 
 
Pentru alte întrebări sau probleme referitoare la biletele achiziționate, contactează-ne pe pagina de facebook Headline Management, pe adresa de mail contact@iabilet.ro.
 
Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.  
 
Îți mulțumim că ai ales să te distrezi cu noi!