The Fool Experience - New season

The Fool, București
Calea Victoriei, nr. 118
vineri, 27 septembrie '19, ora 20:30
The Fool Experience - New season

Vineri 27 septembrie lansăm sezonul 2 la The Fool așa că ne-am pregătit ca de sărbători. Mai multe detalii

Comedie? Check! 27 de comedianţi urcă vineri pe scenă! Crezi că o să ai nevoie de pauză? Ai, n-ai, noi o facem la jumatea show-ului.
Mâncare?! În The Fool?? Oh, da! Inaugurăm „The Fool Truck” care o să stea parcat la noi în curte de acum înainte.
Băutură?! Ori că o arzi fancy pe cocktail-uri, sau începi cu un shot şi vezi tu dupaia ce bere bei, e treaba ta. We provide. #foolsbehindbars
Party? Da. Una la mână, că o să arăţi foarte mişto în poze dansând cu zâmbetul pe buze! Şi a doua, că începe un sezon nou în The Fool şi e cazul să ne facem „franjuri”.

În ordinea alfabetică a zodiilor, comedianţii care urcă: Micutzu Cosmin Nedelcu, Bordea, Costel, Vio, Nelu Cortea, Claudiu Popa, Toma, Radu Bucălae, Andrei Ciobanu, Ionut Rusu, Teodora Nedelcu, Sergiu, Sorin, Mane Voicu, George Adrian, Cristi, Elena Voineag, State Ioana, Maria, Florin Gheorghe, Radu Isac, Mincu, Mukinka, Mădălin Cîrje, Dan Frînculescu, Raul Gheba & Ioana Luiza.
MC-ul serii: Adrian Nicolae zis Carismă
Music by: DJ Vlad Nedelcu  
 
Pentru acest spectacol bilete se găsesc și în orașul tău! Tu alegi de unde cumperi. Ia biletul și vino la spectacol! 
 
Accesul se face cu o oră înainte de spectacol și este permis până la ora de începere.
 
Rețeaua iabilet îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare
 
Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). 
 
În atenția celor care achiziționează bilete la separeu! Biletul este valabil pentru un grup de maxim X persoane.” (X = nr. maxim de persoane din fiecare separeu: 14, 10, 8, respectiv 10).
 
Pentru alte întrebări sau probleme referitoare la biletele achiziționate, contactează-ne pe pagina de facebook Headline Management, pe adresa de mail contact@iabilet.ro.
 
Te informăm că la evenimentele noastre accesul persoanelor sub 16 ani nu este permis. 
 
Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.  
 
Îți mulțumim că ai ales să te distrezi cu noi!