Teatrul Municipal "Lucia Sturdza Bulandra": Arta

Sala Liviu Ciulei, București
Bd. Schitu Măgureanu nr. 1, cod 050025 , sector 5, Bucuresti
duminică, 20 septembrie, ora 19:00
Piesa Artă de Yasmina Reza a primit în anul 1998 premiul Laurence Olivier pentru ”Cel mai bun text de comedie”. Mai multe detalii

De atunci a strâns numeroase premii, printre care și Premiul Tony și Premiul Criticilor din New York (Best Comedy). La Bulandra a fost pusă în scenă în anul 2010 de regizorul Cristi Juncu, spectacolul fiind considerat la momentul respectiv ”tot ce are mai bun teatrul românesc în acest moment” (Dan Boicea). Din distribuție fac parte Șerban Pavlu, Vlad Zamfirescu și Gheorghe Ifrim.

Cum ar reacţiona cineva dacă prietenul său cel mai bun ar face, brusc, o prostie atât de colosală încât ar pune sub semnul întrebării însuşi fundamentul relaţiei lor de prietenie? Atunci când un iubitor de artă cumpără ceea ce este, la urma urmei, un simplu tablou alb, pentru o sumă exorbitantă, cel mai bun prieten al său o ia razna. Un al treilea prieten se găseşte prins la mijloc între cei doi, într-un spectacol care uimeşte prin luciditate şi umor.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.