Teatrul Coquette: Auditia

Teatrul Coquette, București
Calea Calarasi 94
vineri, 21 februarie, ora 19:30
Audiția, după o povestire de Vasili Șukșin Mai multe detalii

Punctul de plecare e un text de Vasili Șukșin. Un text savuros, plin de umor și de neprevăzut.


Ce vrem cu acest spectacol ? De câte ori n-am auzit expresia "nimeni nu e de neînlocuit" ? Da. Nimeni nu e de neînlocuit. Dar cu ce preț ? În zilele noastre, se poate foarte ușor înlocui o valoare consacrată cu cineva mai puțin pregătit.


Spectacolul "Audiția" vorbește și despre lipsa de comunicare, despre suficiență și alienare. Este binecunoscută piesa de teatru "Așteptându-l pe Godot". Îltot așteptăm și nu mai vine. Ei bine, în "Audiția", se pare că genericul Godot a venit, dar nimeni nu realizează asta.
O altă temă abordată de piesă vorbește despre șansă și destin. Despre cum poți să ratezi o șansă uriașă în cinematografie.

"Audiția" e un spectacol proaspăt, modern, viu, presărat cu momente de un umor irezistibil și, în același timp, cu multă candoare, melancolie și tristețe.

Distributie: Olimpia Mălai, Vlad Oancea si Orodel Olaru
Regia și dramatizarea: Orodel Olaru

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.