Teatropolis Junior & Live Piano: Jack și Vrejul de fasole

The Fool, București
Calea Victoriei, nr. 118
sâmbătă, 9 noiembrie '19, ora 11:00
Jack și Vrejul de fasole” este unul dintre cele mai antrenante spectacole pentru copii din repertoriul Teatropolis Junior. Mai multe detalii
Construit pe baza cunoscutei povești populare englezești, dar îmbogățit cu muzică originală (în acompaniament de pian Live) și însuflețit cu personaje surprinzătoare, scenariul piesei devine captivant prin folosirea din plin a comicului și deschiderea lui intervenției copiilor.
La finalul piesei de teatru copiii vor avea ocazia să își prelungească bucuria într-un atelier de creație pe tema spectacolului.
Părinții sunt invitați să se amuze alături de cei mici și pentru ca experiența să fie și mai plăcută, vă invităm să vă serviți alături de noi cafeluța de dimineață, pe care o veți putea comanda la fața locului, alături de bunătăți dulci, numa’ bune pentru o dimineață relaxată de week-end ;-) 
 
     
Distribuție: Elena Vasilică, Maria Varsami, Sebastian Paul
Scenariu & Regie: Sebastian Paul
Muzică: Elena Vasilică 
Pian: Tibi Băncilă 
 
Durata spectacolului: 50 min
Durata atelierului de creație: ~25 min
Locație: The Fool, Calea Victoriei nr. 118
 
Locurile nu sunt alocate dar sunt limitate. Achiziționează-ți biletul din timp și alege-ți locul în sală, unde te invităm să te instalezi începând cu ora 10.30. 
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.