Sympathy for the Rolling Stones // Tribute Show by Street Fighting Band

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
miercuri, 1 aprilie, ora 21:45
Miercuri - 1 aprilie - italienii de la Street Fighting au pregătit un super concert tribut Rolling Stones. Ei promit un show atât de autentic încă vei crede că am încercat să te păcălim. Mai multe detalii

Mick Jagger, Keith Richards, Ian Stewart, Brian Jones, Dick Taylor și Tony Chapman nu vor urca pe scena Berăriei H, dar piesele lor vor răsuna în Orașul cu Chef de Viață.

Vino și tu să asculți live super hit-uri precum ”Satisfaction”, ”Paint it Black”, ”Sympathy for the Devil” sau ”Angie”.

Acces: 19:00 // Show: 21:45

Bilete:
39 lei - Cat. A - în fața scenei cu loc la masă
19 lei - Cat. B - acces general cu loc la masă

IMPORTANT:
Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă.

Despre Tribute Nights:
În fiecare miercuri, la Berăria H, te bucuri de cele mai fidele interpretări #live ale artiștilor tăi preferați din toată lumea. Ți-am pregătit show-uri de excepție cu trupe tribut care arată la fel, se îmbracă la fel, au aceeași voce și aceeași energie ca artiștii cărora li se dedică. Mai bine să-i vezi decât să-i pierzi.

Rezervările se fac la 0725 345 345/ 0727 345 347 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.