Sweet Kiss - The Grand Reunion - Berăria H

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
vineri, 22 martie, ora 23:15
Vineri - 22 martie - o surpriză de proporții are loc pe scena Berăriei H: trupa Sweet Kiss, revelația muzicii românești la sfârșitul anilor '90, se reunește pentru un mega concert în Orașul cu Chef de Viață! Iar ca surpriza să fie completă, în deschidere vei avea parte de un excelent "Balkanic Show" cu Iulia Dumitrache & Band. Mai multe detalii

Acces: ora 20:00 // Show: ora 22:45

Trupa Sweet Kiss va cânta din nou, ca acum 20 de ani, la Berăria H. După o lungă perioadă de timp de când formația nu a mai cântat deloc, cei trei membri ai trupei au decis să se reunească în urma solicitărilor primite din partea fanilor. Hit-uri uriașe ca ”Alin, Alin” , ”Floare albă, floare neagră” și multe altele vor răsuna din nou #live, aducându-ne aminte de generația cu cheia la gât care se distra prin cluburile și discotecile de la începutul anilor 2000.

Fondatorii trupei Sweet Kiss - Irina Pavlenco, Nicoleta Afrodita Aneni și Laurențiu Vasioi - promit un concert extraordinar plin de energie și de nostalgie în același timp.

Biletele au prețurile:

35 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă

25 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă

15 LEI - Cat. C - părţile laterale cu loc la masă 

✔ Pentru acest eveniment, rezervările se preiau doar după achiziționarea biletelor.
✔ Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă.

Rezervările se fac la: 0725 345 345/ 0727 345 347 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)