Summer in the City - Concert Orkid

Arena Tei, București
SOS PETRICANI NR 9A
sâmbătă, 8 august '20, ora 20:00
Orkid_Decalat celebrează lansarea EP-ului Deraiat. Materialul a fost produs de Adrian Despot la VdV Music Studio și lansat pe 14 martie. Mai multe detalii

Orkid, grupul de shoegazeri nervoși din București, își definesc stilul ca fiind post-traumatic blues.
Având infleunțe diverse, de la punk la post-rock și de la blues la prog sau chiar muzică academică, Orkid au lansat primul lor LP - Standing Still in the Dark - în octombrie 2016, urmat de single-ul Beasts Apart în decembrie 2017, apoi de EP-ul (soundtrack) Suruaika în aprilie 2018 și în sfârșit single-ul Daily Extinction prima colaborare cu Adrian Despot ca producător, la VdV Music Studio.

EP-ul Deraiat este primul material lor material în limba română și produsul care cimentează relația pe care quartet-ul o are cu Adrian Despot, Sorin Pupe Tănase și VdV Music Studio, Orkid mood-ul și sound-ul ideal alături de cei doi.

Pentru că trei dintre orci vin din zona producțiilor vizuale, Pentru că Vlad este de formare scenarist și regizor de film, iar Radu este animator și artisti grafic, Orkid este un produs cinematic, care pune accentul și pe vizualuri animate, ilustrație și design.
Pentru un show cât se poate de special li se alătură artistul grafic Pisica Pătrată, unul dintre cei mai prolifici creatori de banda desenată și muraluri stradale de la noi.

Orkid:

Vlad Ilicevici: chitare, synthuri, voce,ukulele
Radu Pop: percuție, synthuri, chitară
George Frătica: bass
+
guests:

Jiří Strouhal - chitară
Pisica Pătrată: live drawing

Evenimentul se desfasoara in aer liber si respecta toate normele in vigoare referitoare la distantarea sociala.

Spatiul va fi special amenajat pentru a putea sustine spectacolul in conformitate cu noile masuri pentru desfasurarea evenimentelor, insa fara a uita de confortul spectatorilor.

1. La intrare, vă rugăm să prezentați biletul/biletele primite/achizitionate pe e-mail pentru a fi scanate.
2. Accesul publicului este permis numai in conditiile trecerii prin punctul de triaj epidemiologic. Persoanele care refuza sa le fie verificata temperatura nu vor avea access in zona de eveniment.
3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu permite accesul persoanelor care au temperatura masurata la nivelul pielii de minim 37.3 (la scanarea cu termometrul electronic al organizatorului), sau care prezinta simptome de infectie respiratorie (tuse, stranut, rinoree).
4. Spectatorii vor urma traseul desemnat special catre locurile procurate, respectand indicatiile organizatorului.
5. Fiecare bilet are alocat un sector in interiorul caruia este permis accesul intr-un spatiu a maxim 4 persoane. Iesirea din zona alocata (spatiu / sector) se poate face doar in urmatoarele situatii:
• Deplasarea la toaleta
• Urgenta medicala
• Deplasare aprovizionare cu mancare din zona special amenajata
• Deplasare aprovizionare cu bauturi din zona special amenajata
• Pentru a evita aglomeratia in zonele de food & drinks recomandam ca o singura persoana din 4 sa efectueze aprovizionarea pentru tot grupul
6. In toate zonele de asteptare participantii vor pastra distanta de minimum 1,5m.
7. Purtarea mastii (medicala sau non medicala) este obligatorie pe toata durata evenimentului.
8. Recomandam publicului sa ajunga in zona de eveniment cu minim 1h inainte de ora de inceperea a spectacolului pentru a trece de etapa de verificare a biletelor si a temperaturii.

Pentru orice informatie, va stam la dispozitie pe pagina de facebook ArenaTei.

 

Biletele se vor gasi in curind in format electronic pe www.iabilet.ro si international prin www.kooltix.com si in format fizic in magazinele Flanco, Diverta, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman,
Libmag si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.