Stray Night #5 w. The Different Class & Orkid at Capcana

Club Capcana, Timișoara
joi, 5 decembrie '19, ora 20:00
Stray Night #5 este primul concert back-to-back din seria de evenimente organizate de Stray Lights ce are loc la Timisoara si ii aduce pe scena pe Orkid si The Different Class. Mai multe detalii


Evenimentul marcheaza intrarea trupei The Different Class in comunitatea Stray Lights, intampinati de OrkidBand/" target="_blank">Orkid, una dintre trupele membre fondatoare.

'Stray Nights' e o serie de concerte organizate de Stray Lights, o comunitate de trupe din Romania fondata in 2019 de Orkid, Zammorian, Second Wave, DayDay, Greetings Sugar si Dor Mărunt. Credem ca scena din Romania poate evolua doar cu un efort comun al trupelor locale, publicului, promotorilor, festivalurilor si criticlor muzicali. Ne propunem sa ne sustinem intre noi, sa descoperim si sa sustinem trupe si artisti la inceput de drum si sa punem umarul la evolutia scenei in orice fel putem.

Bilete
Doors - 30 lei
Presale - primele 30 de bilete la 20 de lei 

[puteti citi mai multe despre Stray Lights mai jos]
-------------------------------------------------------------------------------------------

The Different Class

https://open.spotify.com/artist/04mVYxQSSDXLZTQtojOdSI

The Different Class experimentează cu fuziuni de riff-uri explozive și sonorități cinematice, îmbrăcate în culorile instinctelor primare dar și ale contemplării filosofice. Muzica lor apare din nevoia de conectare, dezinhibare și ieșire din pasivitate, din dorința de a expune gânduri care altfel nu reușesc să iasă la suprafață. Aceștia au lansat primu lor album Drop of Rock in 2016, EP-ul Allow in 2018 și ultimul single cu videoclip Dancer in 2019.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Orkid

open.spotify.com/album/41uUrGQMSJpK8Qbq9bxGDR

Orkid is just a crazy bunch of angry shoegazers howling the post-traumatic blues.
They share a great respect, admiration and love for all the beasts of the world, particularly for the sea monsters and they are on a continuous and never ending quest for improving the means of communication between marine, terrestrial and extraterrestrial life forms.
Their first album, Standing Still in the Dark, was released in October 2016, followed by the Beast Apart single, in December 2017, Suruaika EP, in April 2018, and finally the Daily Extinction single, in December 2018.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Stray Lights nu e o agenție de booking, nu e un studio, nu e un label, nu are nicio identitate juridică și nu va avea prea curând. Este o comunitate complet independentă și DYI de trupe, care și-au propus să se ajute între ele și să încerce cu resursele de care dispun să ajute și alte trupe la început de drum.
Nu avem nicio agendă ascunsă, niciun interes discutabil, nicio afiliere la vreun crez religios, politic și nici vreun elitism social sau cultural.
Nu suntem samaritenii absoluți și nici măcar niște super-vizionari.
Credem doar că ne e mai bine împreună.
Că pentru a evolua noi și a ne fi bine nouă, trebuie să îi fie bine întregii comunități (mai mici sau mai mari) din care facem parte. E fix atât de simplu sau poate chiar simplist.
Credem în includere și unitate, nu în exclusivism și elitism.
Singura chestie care ne unește pe noi ăștia de aici este credința că doar împreună, doar încercând cu tot ce avem să punem bazele unei comunități reale, lumea asta mică și în mare parte nesustenabilă a noastră va putea la un moment dat să depășească limitările reale și radicale pe care le are.
Și la asta trebuie să punem umărul cu toți - muzicanți, promoteri, patroni de club, festivalieri, jurnaliști de muzică, agenți de booking, producători, impresari și, mai ales, categoria din care facem parte cu toții, PUBLICUL.
Pentru că și noi suntem PUBLICUL = SPECTATORII = categoria pe care o îndemnăm tot timpul să ne susțină.