Storytellers | Blues & Gastronomie

Restaurant RosT, București
Strada Herăstrău numarul 4, București
sâmbătă, 22 februarie, ora 20:00
Seria evenimentelor de #gastronomie continuă la RosT, având în prim plan un nou moment de marcă. Storytellers - Blues & Gastronomie Mai multe detalii

Cu proiectul acustic #Storytellers, sunt readuse pe scenă o serie de piese legendare din folk-ul și blues-ul vechi american, de la Johnny Cash, Bob Dylan, Sonny Boy Williamson, Sonny Terry & Brownie McGhee, Big Bill Broonzy, Little Walter, Muddy Waters, etc., dar și câteva piese proprii ale lui Marcian, în limba română, dar într-o haină orchestrală inedită.
Show-ul este foarte dinamic și pigmentat cu o serie de istorii nostime despre piese și autorii lor.
_____________________________
Marcian Petrescu este cotat in prezent drept cel mai bun cantaret la muzicuta din blues-ul Romanesc.
Are la activ 4 albume de studio, cel mai recent fiind "Drifting Blues"(2018).
Este unicul muzician din blues-ul romanesc care a reusit performanta de a avea ca invitati speciali pe albumele sale, trei dintre cei mai iimportanti si renumiti muzicutisti din SUA: Sugar Blue si Charlie Musselwhite (ambii laureati cu Grammy) si pe Rick Estrin (multiplu nominalizat la Grammy si castigator a numeroase premii Blues Music Awards).

Mihai Tacoi este unul dintre cei mai buni chitaristi din tanara generatie, fluent atat in blues cat si in muzica de tip rock si rock alternativ. Este profesor de chitara la Rock School si pe langa activitatea alaturi de mine in proiectele Trenul de Noapte si Storytellers, conduce propria formatia numita ":Umbra", cu care abordeaza un rock alternativ melodic. In trecut a cantat timp de aproape 4 ani in trupa Blue Spirit a lui Mike Godoroja.