Stand-up Comedy: Dan Badea, Mane Voicu, Bogdan Mălăele

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
sâmbătă, 1 februarie, ora 19:00
Sâmbătă - 1 februarie - a treia lună de iarnă începe cu o porție sănătoasă de râs. Dan Badea, Mane Voicu & Bogdan Mălăele sunt pregățiti să aducă voia bună în Orașul cu Chef de Viață. Mai multe detalii

După show-ul SOLD OUT de pe 18 ianuarie care v-a plăcut așa mult, am zis că cetățenii noștri merită încă unul, cel puțin la fel de bun.

Acces: 17:15 // Show: 19:00

Partener: Virgin Radio

Bilete:
50 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă
30 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă
20 LEI - Cat. C - părțile laterale cu loc la masă

IMPORTANT:
Mesele vor trebui eliberate până cel târziu la ora 21:30, deoarece începând cu ora 22:00 va avea loc un alt show în locaţie. Mulţumim pentru înţelegere!
Evenimentul poate include elemente verbale și vizuale nerecomandate minorilor. Recomandăm ca minorii să fie însoțiți de un adult.
Pentru acest eveniment, rezervările se preiau doar după achiziționarea biletelor.

Rezervările se fac la 0725 345 345/ 0727 345 347 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco,Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.