SPEAK FLOYD – Outside the WALL

Quantic, București
Intrarea Grozavesti
sâmbătă, 15 august, ora 19:00
Speak Floyd revine în Quantic, de data asta în aer liber, cu un show numit "OUTSIDE THE WALL"-o parafrază a clasicul album Pink Floyd, cât și o butadă la adresa vremurilor constrictive trăite. Setlistul de spectacol va cuprinde atât o parte consistentă din "The Wall", cât și titluri din alte albume clasice, piese fără vârstă și mereu actuale. Mai multe detalii

Speak Floyd este un grup rock format din pasionați ai muzicii legendarei formații britanice de muzică progresivă Pink Floyd și care interpretează exclusiv piese ale acestei trupe.

Ca orice tribute-band,Speak Floyd încearcă să reproducă cât mai fidel nu doar muzica, ci și o stare de spirit care a marcat numeroase generații.

Dată fiind pasiunea pentru muzica Pink Floyd, un grup de muzicieni din Transilvania se hotărăsc în ianuarie 2010 să pună bazele acestui proiect.În scurtă vreme, au stabilit un repertoriu care să cuprindă piese de pe cele mai reprezentative albume Pink Floyd.

Pe parcurul anilor, Speak Floyd au abordat maniera de “concert concept” în care și-au propus să interpreteze albumele de referință ale Pink Floyd exact la modul cum exista în original.

Astfel, în 2016 are loc prezentarea “Welcome to the Machine Tour”- replică fidela a albumului “Wish you were here”, concert înregistrat de TVR Cluj și intens promovat.

Apoi, pe 1 Martie 2018, exact la 45 de ani de la lansarea albumului “The Dark Side of the Moon”, Speak Floyd lansează proiectul omonim.

Deoarece pe 30 noiembrie 2019 s-au împlinit 40 de ani de la lansarea dublului album “The Wall”, Speak Floyd propun același concept, exact ca în original și vor lansa acest show aniversar.
O munca extrem de complexă și de ambițioasă, un proiect foarte greu dar și foarte frumos.

Pe parcursul celor aproximativ 2 ore de spectacol vor rula proiecții produse special de catre artistul clujean Calin Chiorean care este și cel care a creat visual ID si brandingul Speak Floyd.
Toți membrii din proiectul Speak Floyd sunt muzicieni cu experiență și cunoscuți din alte proiecte:

Dudu Isabel-vocal,percutie
Sandy Deac- clape, voce, acoustic & electric guitars
Kovacs"Kovi" Laszlo - electric & acoustic guitars
Razvan Rotis – tobe si percutie
Tudor Pop - bass
Edi Raita - clape
Gentiana – lead & backing vocals

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.