SONATA ARCTICA in concert la Bucuresti

Arenele Romane, București
Str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
miercuri, 15 iulie '15, ora 18:00
BILETE GASITI SI LA INTRARE ! Una dintrele ce mai populare si iubite trupe de power metal, SONATA ARCTICA, canta la Bucuresti pe 15 iulie la Arenele Romane in cadrul unui afterparty oficial METALHEAD Meeting 2015 ! Mai multe detalii

Cu noua albume la activ si turnee alaturi de Nightwish, Dio, Stratovarius, Iron Maiden, Rhapsody sau Alice Cooper, finlandezii canta in premiera la Arenele Romane alaturi de alte doua trupe pe care le vom anunta in curand. Combinand power metalul cu symphonic si progressivem Sonata Arctica promit un show de zile mari pe 15 iulie, un adevarat Best Of al carierei de 20 de ani a trupei.

Invitatele speciale ale serii sunt formatiile: TROOPER, An Theos si Shifting Sands! TROOPER au aniversat recent 20 de ani de activitate asa ca showul de pe 15 iulie va avea un playlist special pentru fani cu piese din toata cariera trupei! An Theos si Shifting Sands sunt doua dinre trupele castigatoare la concursul “The Road To Kavarna” asa ca ne-am gandit ca cea mai buna cale de a le promova in continuare este in cadrul unui concert live “pe felie”, pe o scena mare!


Bilete earlybird in numar limitat la 200 de bucati de fiecare categorie au preturi speciale de 50 de lei Acces General respectiv 70 de lei Golden Circle si pot fi gasite pe www.iabilet.ro si in reteaua www.iabilet.ro/retea  mai exact in magazinele Muzica, Uman, Perfect Tour, IQ BOX si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din toata tara.

Biletele costa:
- 60 de lei respectiv 80 de lei Golden Circle pana pe 1 iulie - EPUIZATE
- 60 de lei respectiv 80 de lei Golden Circle pana pe 15 iulie
- 80 de lei respectiv 100 de lei Golden Circle in ziua concertului si la intrare

Numarul de bilete Golden Circle este limitat la 500 de persoane.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

Evenimentul este un afterparty oficial METALHEAD Meeting (11-14 iunie - Cotroceni Open Air) unde ii puteti vedea pe Satyricon, Dark Funeral, Amorphis, The Sirens, Heidevolk, Triptykon, Turisas, Lacrimas Profundere si multi multi altii

www.facebook.com/METALHEADMeeting

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Magazinul Muzica, Reteaua Say Shops - partener Orange, Magazinul V Generation de pe calea Mosilor, Magazinele IQBox si Uman, Agentiile Perfect Tour si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.