Silviu Gherman - Audio Pandemonium

Gradina Urbana, București
Strada Batiștei nr. 14
miercuri, 30 septembrie, ora 20:00
Silviu Gherman prezintă numai muzică electronică, ștuț, păcănele, de toate. Dacă sunteți (sau nu) drogați, dacă sunteți terminați (sau dimpotrivă), dacă vă place DISTRACȚIA LA MAXIM, veniți să auziți un spectacol electronic CEVA DE GROAZĂ, cu DJ Nonchalant Nonkonformyst, cu DJ Gherman, cu DJ Aroganță Pretenție, cu toți DJ-ii la un loc. Ce Regie, ce Nuba, ce Dubai, ce DJ Tiesto, veniți aici ca să vă dau în cap cu PĂCĂNELE PROFESIONISTE, n-ați mai auzit așa ceva. Mai multe detalii
Avem rugămintea să luați în considerare că terasa se va inchide la ora 00:00.
 
 Bilete vor fi disponibile pentru achizitie la locatie in limita locurilor disponibile.
Prioritate au rezervarile cu bilet achizitionat. Ne rezervam dreptul de a anula o rezervare telefonica daca nu a fost insotita de bilet.
Aranjarea la mese va fi dispusa in functie de numarul de persoane rezervate si in functie de momentul achizitiei biletului.
 Rezervarile sau biletele cumparate de mai putin de 4 persoane vor fi asezate la mese cu alti participanti care au cumparat bilet, in limita locurilor disponibile si cu nu mai mult de 4 persoane/masa.
 Biletele trebuie sa fie in posesia dumneavoastra pentru scanare fie in format print, fie pe telefon. La momentul accesului, acesta va fi scanat si vi se va pune o bratara de acces. Aceasta bratara este obligatoriu sa fie purtata pe toata durata evenimentului pentru a nu risca anularea accesului.
 Accesul la eveniment este obligatoriu cu minim jumatate de ora inaintea inceperii evenimentului.
 Avand in vedere dispozitiile legale date de Guvernul Romaniei in contextul pandemiei de COVID-19 va informam si va rugam sa cooperati in respectarea tuturor normelor impuse.
 Va informam totodata ca intreg staff-ul locatiei, precum si partenerii sunt instruiti corespunzator pentru aplicarea regulilor si va rugam sa colaborati cu acestia pentru a respecta intocmai dispozitiile legale.