Seara Turceasca Gazi DeMirel & Habibis Band

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
sâmbătă, 27 octombrie '18, ora 23:45
Sâmbătă - 27 octombrie - Gazi Demirel, supranumit și Suleyman de România sau Magnificul Muzicii Orientale, urcă pe scena Berăriei H pentru încă o Seară Turcească de poveste alături de Habibis Band Mai multe detalii
Sărbătorim în avans Ziua Internațională a Turciei cu 15 artiști și dansatori pe scenă, muzică și preparate turcești, aburi de narghilea + un Belly Dance show de senzație. 

Originar din Turcia și mutat în România de peste 10 ani de zile, Gazi Demirel este un artist complet implicat în multe proiecte de succes. Acesta este cunoscut nu doar ca interpret de top pentru muzica turcească și arăbească, ci și ca actor, producător și moderator de emisiuni TV în România. Pe 27 octombrie, Gazi Demirel promite un show turcesc complet în Orașul cu Cu Chef De Viață, alături de trupa sa și de dansatoarele care îl însoțesc în toate concertele sale. 

IMPORTANT: Accesul în sală se face după ora 22:00!

SHOW - 23:45

Bilete:
25 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă
15 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă

Biletele pot fi cumpărate:
- online de pe bilete.ro și iabilet.ro
- fizic de la Berăria H sau din magazinele Flanco, InMedio şi Germanos

- de la intrare în seara evenimentului

✔ Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă.

Rezervările se fac la:
- FORMULARUL DE MAI SUS
- Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
vreau@berariah.ro

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.