Se canta folk in Amfiteatru

Amfiteatrul Mihai Eminescu, București
Strada Arhitect Hârjeu
duminică, 13 septembrie, ora 19:00
Vă invităm ”LA O CAFEA”, cu iz cultural - artistic!!!

Dupa concertul sustinut alaturi de Orchestra Filarmonicii din Kiev si concertele sustinute alaturi de artistii francezi precum Dominique Voquer Qartet sau spaniolul Patricio, dupa turneele din SUA si Canada , dar si dupa prezenta din Cuba, MARIA GHEORGHIU va concerta in Bucuresti, alaturi de pianistul Radu Gratianu. In cadrul sectiunii Se canta folk in amfiteatru incepand cu ora 19:00 Mai multe detalii
Doamnelor, domnisoarelor si domnilor , după concertul susținut alături de Orchestra Filarmonicii din Kiev și concertele susținute alături de artiștii francezi precum Dominique Voquer Qartet sau spaniolul Patricio , după turneele din Statele Unite ale Americii sau din  Canada  cu spectacole la scenă deschisă din orasele : Montreal , Quebec , Toronto ,  Edmonton si  Calgary  alături de colegii ei Mircea Vintilă, Ducu Bertzi și George Nicolescu  dar si dupa prezența din Cuba, unde a evoluat în cadrul spectacolului intitulat ”White night show” de la Jardines del Rei (Caraibe) alături de o companie de dans cubaneză,   MARIA GHEORGHIU va concerta  în București  pe data de 13 septembrie pe scena  AMFiTEATRULUi MIHAI EMINESCU , din incinta PARCUL NATIONAL  Bucuresti , alaturi de  pianistul RADU GRATIANU .
 
In cadrul PREMIEREI ,, 'Se cântă folk în Amfiteatru! ', Entertainment Music Show, vă invită la un recital de excepție in care veți putea asculta atat cantece de dragoste de pe cel de-al 7-lea album de autor ,, CAMP DE LAVANDA '' - unele dintre ele fiind deja foarte iubite de catre dumneavoastră precum 'FLUTURI' ,, PUNTI INGHETATE '' , ,, CAMP DE LAVANDA'' ,  dar si altele mai vechi precum :  ”FLOARE DE VARTEJ”, ”CURCUBEU”,  ”INIMA DE LA BALCIC”, ”SCRISOARE DIN BASARABIA”. 
 
Veți avea ocazia să ascultați și o parte din cantecele Mariei Tănase reinterpretate,  precum și cover-uri (Cancao du Mar, Gracias a la Vida, Dust in the Wind, Carrigferdus, La vita e bella etc.)
 
 
Parteneri media : PLAYU.RO , ORANGE ROMANIA , MASTERCARD, ZILE SI NOPTI
 
Familiile ce au intretinere copii pana la varsta de 18 ani , nu platesc cost bilet pentru acestia.
 
ATENTIE :
La toate spectacolele organizate de catre W.M.B. prin Entertainment Music Show Romania , toti spectatorii , inclusiv copii , TREBUiE sa ocupe un loc marcat .Parasirea locului se face doar in cazul in care se doreste iesirea din Amfiteatrul Mihai Eminescu si numai dupa ce se urmaresc marcajele ce indica iesirea  , REGULA fiind urmatoarea : 
 
Reguli de acces decise de catre organizatorul Spectacolului de Varietati cu Pubic ,, TELEGRAME - MELODII '' din 13 Septembrie 2020

1. Biletul este valabil imprimat alb-negru sau color, cu exceptia cazurilor in care alta varianta este specificata de catre organizatori.
2. Un bilet permite accesul unei singure persoane la eveniment.
3. Nu instrainati biletele in forma lor electronica sau fizica si nu trimiteti catre alte persoane mesajele de e-mail prin intermediul carora v-au fost trimise biletele pe care le-ati cumparat.
4. Doar biletele vandute prin firme acreditate de către organizator sunt valabile.
5. In cazul in care se constata ca mai multe persoane prezinta același bilet, cu acelasi cod de bare, doar prima persoana care ajunge intai la sala de spectacol are acces la eveniment, organizatorii și firmele de ticketing implicate in eveniment rezervandu-si dreptul de a retine celelalte bilete care prezinta un cod de bare deja scanat si datele celor care le prezinta, pentru a le transmite autoritatilor competente.
6. Organizatorul nu va oferi daune celor care prezinta bilete care nu sunt valide sau bilete ale caror coduri de bare au fost scanate in prealabil si care au permis accesul unei alte persoane la eveniment.
7. Organizatorul are dreptul sa-l anuleze sau sa modifice data evenimentului cu nu mai puțin de 4 ore de începerea evenimentului.
8. In eventualitatea puțin probabilă in care un eveniment a fost amanat/reprogramat din cauze ce nu tin strict de orgazinator, cumparatorul are dreptul sa participe la reprogramarea concertului/evenimentului in baza biletului deja achizitionat și emis in prealabil, dar fara sa beneficieze de returnarea contravalorii acestuia.
9. In cazul de Anularea Spectacolului de Varietati cu Pubic ,, TELEGRAME - MELODII '' din data de 13 Septembrie 2020 din cauze ce tin strict de orgazinator, cumparatorul are dreptul sa ceara inapoi contravaloarea biletului. Returnarea contravalorii cade in sarcina organizatorului si se va face direct sau prin intermediul firmelor de ticketing.
10. Organizatorul Spectacolului de Varietati cu Pubic ,, TELEGRAME - MELODII '' din 13 Septembrie 2020 are obligatia de a comunica detaliile despre anularea/amanarea evenimentului si a modalitatilor de recuperare a contravalorii biletului dupa minimum 15 zile de la producerea nefericitului eveniment.
11. Este interzis accesul cu:
– sticle de orice fel , inclusiv PET
– mancare sau bauturi de orice fel;
– artificii, arme, obiecte periculoase, portavoci, fluiere,goarne;
– obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
– aparate foto/video profesionale sau semiprofesionale (cu obiectiv detasabil);
– aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semiprofesionale;

Bauturi non alcoolice , alcoolice , calde si reci se vor gasi in incinta Centrului Cultural Mihai Eminescu , preturile de achizitionare fiind REZONABiLE

12. Organizatorii Spectacolului de Varietati cu Pubic ,, TELEGRAME - MELODII '' nu vor stoca si nu vor pazi obiectele prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului!
13. Accesul in spatiul de eveniment Spectacolul de Varietati cu Pubic ,, TELEGRAME - MELODII '' va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului din 13 Septembrie 2020
14. PORTUL MASTII - OBLIGATORIU , INCLUSIV PENTRU CEI MAI MICI DINTRE NOI !!
Parteneri media: PlayU.ro, Zile si Nopti, Orange Romania, MasterCard.
Biletele se vand si la Casa de Bilete a Amfiteatrului Mihai Eminescu, in 13 septembrie, intre orele 12:00-19:00 (valabile si pentru achizitionarea abonamentelor).


INTRAREA se face prin Str. Arh. D. Herjeu, nr. 61, pana la ora 19:00, pentru specacolele de dupa amiaza , si pentru celelalte spectacole pana la ora 11:00 , respectiv pana la ora 13:00 pastrand distantarea sociala si numai dupa trecerea fiecarui spectator prin spatiul destinat triajului observational epidemiologic. Interzicem accesul persoanelor ce nu doresc trecerea prin acest spatiu!

Ne rezervam dreptul de a REFUZA participarea la spectacole a persoanelor care sunt sub influenta alcoolului sau care prezinta un real pericol pentru siguranta si confortul celorlalti participanti.

NU SE ACCEPTA afisarea de materiale electorale sau cu iz politic de niciun tip si nici folosirea portavocilor !!

IESIREA se face prin Parcul National (poarta din fier forjat), pastrand distantarea sociala.

In incinta este RECOMANDATA folosirea mastii de protectie si dezinfectarea mainilor inclusic cu apa si sapun !
 

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.