Sarea în bucate & Live piano

The Fool, București
Calea Victoriei, nr. 118
sâmbătă, 30 noiembrie '19, ora 11:00
Sărbătorim 1 Decembrie cu un spectacol românesc. Teme folclorice și dansuri populare, într-un spectacol cu glume bine dospite și servite în acompaniament Live de pian, te așteaptă în porții generoase de veselie pentru o sărbătoare “îndestulătoare”. Mai multe detalii

Învățăm să dansăm, râdem până ne cresc fălcuțele de românași veseli și la final completăm rețeta cu un atelier de creație. Ingredientele atent selecționate precum sinceritatea, hărnicia, bunătatea, modestia vor “glazura” amestecul omogen și peste toate, un praf de sare...Ca totul să aibă gust și să fie pe gustul tuturor - deviză Teatropolis Junior

La finalul piesei de teatru copiii vor avea ocazia să își prelungească bucuria într-un atelier de creație pe tema spectacolului.

Părinții sunt invitați să se amuze alături de cei mici și pentru ca experiența să fie și mai plăcută, vă invităm să vă serviți alături de noi cafeluța de dimineață, pe care o veți putea comanda la fața locului, alături de bunătăți dulci, numa’ bune pentru o dimineață relaxată de week-end ;-)

Distribuție: Elena Vasilică, Daniela Niculae, Sebastian Paul
Scenariu & Regie: Sebastian Paul
Muzică: Elena Vasilică
Pian: Tibi Băncilă

Locurile nu sunt alocate dar sunt limitate . Achiziționează-ți biletul din timp și alege-ți locul în sală, unde te invităm să te instalezi începând cu ora 10.30.

Durata spectacolului: 50 min
Durata atelierului de creație: 25 min
Locație: The Fool, Calea Victoriei nr. 118

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.