Exclusiv pe iabilet.ro

Sarbatoarea Subcarpati 2019 si pe 2 decembrie

Arenele Romane, București
Str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
luni, 2 decembrie '19, ora 20:00
Subcarpati revine si pe 2 decembrie la Arenele Romane. La cererea publicului trupa va sustine doua showuri atat pe 1 cat si pe 2 decembrie. BestMusic vă invită și în acest an să ținem obiceiul în picioare si sa facem inca un concert sold out. Invitate speciale sunt Surorile Osoianu. La minimum 4 bilete cumparate, ai discount 10% iar la minimum 8 bilete cumparate, ai discount 20%! Biletele se gasesc si la intrare! Mai multe detalii

Subcarpati e un mix exploziv între muzici tradiționale românești și beat-urile zilei de azi. O combinație eclectică prin care ne reoxigenăm cu folclor românesc, instrumente tradiționale și ritmuri de trip-hop, dubstep, rap sau dancehall.

www.subcarpati.com

www.facebook.com/subcarpati

Instagram: @subcarpati_official

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Acestea au urmatoarele preturi:

- presale: 80 lei pana pe 2 decembrie

- la intrare: 100 lei

La pretul tuturor biletelor comandate in presale se adauga si comisionul de ticketing de 5 lei.  
 

Un eveniment BestMusic Live Concerts & Culese din Cartier powered by Radio Guerrilla