Sărbătoare la Zi Mare - Lăutarii Bucureștiului și invitații săi

Sala Palatului, București
Strada Ion Câmpineanu, nr. 28
vineri, 2 aprilie, ora 20:00
SPECTACOLUL ORCHESTREI LĂUTARII BUCUREȘTIULUI - „SĂRBĂTOARE LA ZI MARE”, REPROGRAMAT PE 2 APRILIE 2021

Sărbătoarea creștină „Buna Vestire” din acest an, coincide cu cea mai frumoasă petrecere românească, un spectacol de muzică populară de zile mari, ce va marca lansarea orchestrei ”Lăutarii Bucureștiului” condusă de maestrul-dirijor Florin Alexandru.

La minim 20 de bilete cumparate, ai reducere 10%
La minim 50 de bilete cumparate, ai reducere 20%

Mai multe detalii

Vă comunicăm că nu este posibila returnarea  biletelor la spectacolul nostru, “Lautarii Bucurestiului si invitatii” reprogramat din data de 25 Martie 2020, in data de 22 Septembrie 2020, deoarece decizia de reprogramare a spectacolului nu ne aparține si este un caz de forță majoră. În contextul răspândirii infecţiilor respiratorii cauzate de virusul COVID-19 şi pentru diminuarea riscului de contaminare, Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență a adoptat o serie de măsuri printre care si interzicerea manifestatiilor publice sau private. Această măsură este obligatorie la nivel național, pentru toți agenții publici și privați și nu este supusă negocierii sau excepțiilor, neputând fi amânată.

 

Intitulat „Sărbătoare la Zi Mare” și organizat de Brezing Entertainment, evenimentul reprezintă primul concert al orchestrei ”Lăutarii Bucureștiului” și va avea loc pe 22 Septembrie, la Sala Palatului din Capitală, începând cu ora 20:00.

Prin stilul inedit al orchestrațiilor și al interpretării instrumentale, cei 21 de muzicieni profesioniști ce alcătuiesc actuala formulă a orchestrei ”Lăutarii Bucureștiului” îi vor acompania pe scena Sălii Palatului pe unii dintre cei mai îndrăgiți artiști de muzică populară, artiști consacrați ai scenei folclorului românesc.

Muzica populară va îmbrăca straie de sărbătoare și va pune în scenă o frumoasă poveste despre frumos, dragoste și dor, culeasă din toate zonele țării, prin recitaluri de excepție susținute de Laura Lavric, Steliana Sima, Mariana Ionescu Căpitănescu, Constantin Enceanu, Simona Dinescu, Petrică Mâțu Stoian, Mihaela Coman Alexandru, Silvana Rîciu si Emilia Dorobanțu, ce vor umple sufletele spectatorilor de bucurie și emoție.

În perioada 20 – 27 Ianuarie 2020, clienții beneficiază de o reducere de 20% din prețul biletului achiziționat.

Prețuri bilete:
• Cat. I: 150 lei
• Cat. II: 120 lei
• Cat. III: 100 lei
• Cat. IV: 60 lei
• Cat. V: 45 lei

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.