Şantier de Creaţie - Crowd-work cu Nea Mircea (Micutzu)

The Fool, București
Calea Victoriei, nr. 118
marți, 15 octombrie '19, ora 20:00
Șantier de Creație cu Alex Șerban(MC), MicutŞantier de Creaţie - Crowd-work cu Micutzu aka Nea Mircea, bucalae/">Radu Bucălae, geo-adrian/">Geo Adrian, Claudiu Popa, Bogdan Cismaş, Vlad Barbu, Bogdan Mălaele, mane-voicu/">Mane Voicu, Mukinka Chibanga, Ioana Luiza şi Dragoş Mitran.zu, Geo, Bucălae, Mane, Cortea, Drăcea și Mirică Mai multe detalii
MC: Alex Şerban
 
La Şantierul de Creaţie comedianţii vin echipaţi cu toate skill-urile din dotare. Sunt supuşi la munci grele şi au un singur scop: să pună de un show măreţ, diferit de toate pe care le-ai mai văzut.
Marţi facem crowd-work - un dialog deschis între comedianţi şi public. O să fie şi Nea Mircea în sală; el a mai fost la d-astea şi ştie cum să întreţină atmosfera. Degeaba îl atenţionează domnu’ de la Protecţia Muncii s-o lase mai moale. Când e Nea Mircea pe Şantier, se prăpădesc toţi coleguţii de râs. Asta e doar schiţa a ce o să se întâmple marţi. O să îţi explice Alex Şerban mai pe lung cum decurge treaba, când începe show-ul. De reţinut aşa: crowd-work, improvizaţie, comedianţi, talent, râs, comedie, The Fool.
 
Pentru acest spectacol bilete se găsesc și în orașul tău! Tu alegi de unde cumperi. Ia biletul și vino la spectacol! 
 
Accesul se face cu o oră înainte de spectacol și este permis până la ora de începere.
 
Rețeaua iabilet îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare
 
Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). 
 
În atenția celor care achiziționează bilete la separeu! Biletul este valabil pentru un grup de maxim X persoane.” (X = nr. maxim de persoane din fiecare separeu: 14, 10, 8, respectiv 10).
 
Pentru alte întrebări sau probleme referitoare la biletele achiziționate, contactează-ne pe pagina de facebook Headline Management, pe adresa de mail contact@iabilet.ro.
 
Te informăm că la evenimentele noastre accesul persoanelor sub 16 ani nu este permis. 
 
Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.  
 

Îți mulțumim că ai ales să te distrezi cu noi!