Samsara Pop-Up Stories

Samsara Cluj-Napoca, Cluj-Napoca
Cluj-Napoca
sâmbătă, 25 iulie, ora 19:00
O viaţă sănătoasă se construieşte pe o fundaţie puternică, compusă și ea la rândul ei din mai multe ingrediente. Ingredientul de bază al acestei fundaţii este mâncarea, ce ne hrăneşte şi ne dă viaţă. Mai multe detalii

Dacă ești deschis pentru o experiență culinară care valorifică ingredientele proaspete pe care ni le-a dăruit solul, îți propunem o serie de evenimente unice, pop-up, cu meniu de degustare, într-un cadru de socializare nonconformistă, departe de rutinele weekend-ului.

Primul eveniment va avea loc într-o zonă deosebit de frumoasă situată la 20 km de Cluj-Napoca în satul Băbuțiu, comuna Vultureni, unde, Colina Farms a pus bazele unei ferme de legume crescute organic.

Aceste legume vor fi actorii principali într-un teatru de simțuri, care se va desfășura sub forma unei cine de degustare cu pairing de băuturi, chiar în locul lor natal, în serele Colina Farms, în data de 25 iulie 2020.

Preparatele cu personalitate vor fi pregătite la fața locului de mâinile pricepute a lui Chef Horia Simon și Andrei Chelaru,impreuna cu echipa Samsara, a căror dedicație și pasiune pentru ingrediente locale, de sezon este de-a dreptul molipsitoare.

Din dorința de a oferi o experiența cât mai autentică, numărul biletelor disponibile este limitat.

Drumul până la fermă se parcurge în aproximativ 40 de minute. La cerere asigurăm transportul până la eveniment și înapoi.

Cod vestimentar: dressy casual, materiale naturale, incaltari comode.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.