Exclusiv pe iabilet.ro

Romantic Fools - Piesă de teatru

The Fool, București
Calea Victoriei, nr. 118
marți, 19 mai, ora 20:30
Romantic Fools este comedia care pune în evidenţă hilarul vieţii de cuplu. Piesa de teatru este împărţită în 12 scenete nebune cu un stil de umor care o să-ţi amintească fie de Saturday Night Live, fie de Woody Allen, Monthy Python sau de Fraţii Marx.

Nota: Conform comunicatului emis de Ministerul Afacerilor Interne in data de 8 martie 2020, exista posibilitatea ca evenimentele care au loc in luna martie sa sa reprogrameze / anuleze, dar, in cazul amanarii, biletele cumparate raman valabile. In cazul in care evenimentele se amana sau se anuleaza, veti fi informati in timp util. Multumim!
Mai multe detalii
Piesa durează o oră şi 10 minute, iar dacă n-ai fălcile încălzite înainte, fii pregătit să pleci cu o mică febră musculară. E un show demenţial în care sigur o să te regăseşti. Hai să râzi de alte cupluri şi poate o să reuşeşti, încet încet, să priveşti şi momentele ciudate din relaţia ta cu mai mult umor.

Regia: Toma Dănilă
Cu: Florina Gleznea, Andreea Mateiu, Rolando Matsangos, Andrei Mateiu, Alexandru Conovaru
 
Pentru acest spectacol bilete se găsesc și în orașul tău! Tu alegi de unde cumperi. Ia biletul și vino la spectacol! 
 
Accesul se face cu o oră înainte de spectacol și este permis până la ora de începere.
 
Rețeaua iabilet îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare
 
Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). 
 
În atenția celor care achiziționează bilete la separeu! Biletul este valabil pentru un grup de maxim X persoane.” (X = nr. maxim de persoane din fiecare separeu: 14, 10, 8, respectiv 10).
 
Pentru alte întrebări sau probleme referitoare la biletele achiziționate, contactează-ne pe pagina de facebook Headline Management, pe adresa de mail contact@iabilet.ro.
 
Te informăm că la evenimentele noastre accesul persoanelor sub 16 ani nu este permis. 
 
Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.  
 
Îți mulțumim că ai ales să te distrezi cu noi!