Robin and the Backstabbers @ Quantic

Quantic, București
Intrarea Grozavesti
joi, 30 iulie, ora 20:00
Robin and the Backstabbers cântă pe 30 iulie în București în Grădina Quantic.
Joi, 30 iulie, Robin and the Backstabbers vor susține un concert în Grădina Quantic din București (șos. Grozăvești nr. 82)! Biletele sunt disponibile în număr limitat pe www.iabilet.ro în pachete de câte 2 și 4 locuri la masă.
„Vladivostok”, mult-așteptatul epilog al trilogiei de albume Robin and the Backstabbers - Bacovia Overdrive, a fost lansat în noiembrie trecut printr-un concert la Arenele Romane din București.
Mai multe detalii

Robin and the Backstabbers – Vladivostok 2 (official video)
https://youtu.be/e1lIgliK3l8

De la capătul orașului, de la capătul oceanului, de la marginea pământului vine Vladivostok 2 – un nou cântec Robin and the Backstabbers, cu un videoclip meșterit de Barna Nemethi. Dintr-o noapte pe deal, cu satul în flăcări văzut în depărtare, vine cântecul Tarantella (O casă, cândva) – cu un videoclip realizat de Horia Cojan despre portalurile energetice din Munții Bucegi. Iar de la Sfârșitul Lumii și al Tuturor Lucrurilor vine M E C A N I C Ă F I N Ă – dansul peste ruine și peste amintirile ruinelor și peste amintirile amintirilor pe care îl vei dansa și tu, cândva, într-un alt oraș, într-o altă lume.

Robin and the Backstabbers – Tarantella (O casă, cândva) (official video)
https://youtu.be/KGmX9lWMI_Y

Vă așteptăm așadar la concertul Robin and the Backstabbers de joi, 30 iulie, din Grădina Quantic! Biletele costă 120 de lei (2 locuri la masă de 2 persoane) și 240 de lei (4 locuri la masă de 4 persoane) și se găsesc în număr limitat pe www.iabilet.ro.