Redescopera-ti frumusetea

Clinica de chirurgie estetica Dr. Panturu Radu, Bucuresti
Blvd. Mircea Eliade Nr 36, Bucuresti 1
Pasionat de frumos si cu o atentie deosebita pentru detalii, chirurgul plastician Dr. Panturu isi va pune toata priceperea, talentul si experienta la contributie pentru a-ti oferi cele mai frumoase curbe, rezultate naturale, elegante si in perfecta armonie cu natura. Mai multe detalii

Dr. Panturu Radu Andrei a absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie din Targu Mures promotia 2008 si a urmat rezidentiatul la Spitalul de Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri (SCUCPRA) Bucuresti precum si un stagiu de pregatire in Chirurgie Plastica la Spitalul American din Istanbul, Turcia.

In prezent, Dr. Panturu profeseaza in Bucuresti la Clinica de Chirurgie Estetica Eliade si la Clinica Bio Terra Med Primaverii precum si o saptamana pe luna in Targu-Mures la Cabinetul Medical Galen.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.