Exclusiv pe iabilet.ro

Rareș Totu - Midnight Sun - concert @ The Pub!

The Pub - Universitatii, București
9, Bulevardul Regina Elisabeta, București 030167
vineri, 21 iunie '19, ora 20:30
TOTU E BLUES...și încă ce blues ! Mai multe detalii

Ca alură și calități extraordinare de instrumentist și compozitor, dar nu numai, Rareș Totu ar putea revendica oricînd un post la o catedră universitară de blues (deși are studii superioare în filologie la Cluj, București și Londra) ! Cu toate acestea, el preferă pe de o parte, latura concertistică, (a cîntat pe cele mai importante scene de club și festival din țară și străinătate), iar pe de altă parte, cea de manager atît pentru propriile proiecte muzicale și formule instrumentale, cît și, sau mai ales, pe cea de organizator/director al Festivalului de bues de la Suceava ajuns recent, în perioada 6-8 iunie, la a X-a ediție ! A fost desemnat CHITARISTUL ANULUI în 1987 în Romînia și, după mai multe concerte în acel an în Ungaria, CHITARISTUL ANULUI în 1992 în acea țară. Prin prestigiul său, Rareș Totu a fost invitat să colaboreze cu cei mai importanți muzicieni de gen din țară și cu mulți chiar și de peste hotare ! Din țară, e suficient să-i amintim Rodion GA, Cristi Minculescu, A.G.Weinberger, Nicu Patoi și Raul Kusak. În acest concert, cu varianta MIDNIGHT SUN, Rareș Totu și colegii săi, apreciați muzicieni ai blues-ului (și nu numai), ne vor oferi atît piese în maniera tradițională și clasică, cît și modernă-contemporană, la granița cu rock-ul și chiar latino (e cunoscută „slăbiciunea” și apropierea lui Rareș de SANTANA (stilul și piesele acestuia) !

Dincolo de toate, pentru cei care vor fi prezenți la The Pub Universității/Trocadero în seara de vineri 21 iunie, acea seară va fi una memorabilă, nu numai prin aceea că atunci e SOLSTIȚIUl DE VARĂ, cît mai ales prin concertul/show-ul de excepție a lui RAREȘ TOTU’S MIDNIGHT SUN !

Ne vedem acolo !

Alexandru Șipa

Rezervări: (0728) 843 782 sau www.the-pub.ro

Acces: 30 lei

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.