Radu Almășan în concert acustic pe terasa Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe, București
Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
vineri, 11 septembrie, ora 21:30
Armonii de toamnă în acorduri de chitară sunt promisiunea serii de vineri, 11 septembrie. Vino de la 21.30 pe terasa Hard Rock Cafe, să asculți melodiile tale favorite lansate de Radu Almășan, solistul trupei Bosquito, acum într-o nouă prezentare, mai caldă și mai vibrantă, în variantă acustică. Mai multe detalii

"Vă invit să mă vedeți într-o ipostază artistică mai intimă. Fără band, doar cu o chitară în brațe, vă voi prezenta câteva din cântecele ce mi-au modelat personalitatea și - de ce nu? - viața. Vă aștept cu drag!” –  a spus Radu Almășan.

 

Biletele la concert au următoarele prețuri:

- Categoria I: 89 de lei, cu loc la masă pe terasă, aproape de scenă (doar 36 de bilete)

- Categoria II: 69 de lei, cu loc la masă pe terasă


Biletele sunt disponibile în rețeaua IaBilet și în format electronic pe www.iabilet.ro, în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange.

Le puteți cumpăra şi în ziua concertului la intrare, în limita locurilor disponible.

Ca să (ne) fie bine, avem grijă în continuare:

✔️ Am redus locurile cât să ne bucurăm de evenimente în siguranță și accesul se face doar pe bază de rezervare;
✔️ Îți punem la dispoziție meniuri digitale și plata cu cardul pentru o experiență contactless;
✔️ Te așteptăm cu același zâmbet larg în spatele măștilor de protecție și te încurajăm să porți și tu mască când nu stai la masa;
✔️ Distanța între mese este de 2 m, iar rezervările sunt de maximum 4 persoane la aceeași masă. Excepție fac cazurile când vii însoțit de membrii familiei, persoane cu care locuiești în aceeași casă.
✔️ Purtăm mănuși și păstrăm distanța de siguranță față de oaspeți. Păstrează și tu distanța de 1.5 m față de alte persoane.
✔️ Dezinfectăm frecvent toate suprafețele și am montat dispensere de igienizare a mâinilor în toate zonele comune.