Exclusiv pe iabilet.ro

Psychosounds Metal Ladies Night VI

Club Fabrica, București
Str. 11 Iunie, nr. 50
sâmbătă, 7 martie, ora 19:00
Cea de-a sasea editie a "Psychosounds Metal Ladies Night" va avea loc sambata 7 martie 2019 si va fi o seara speciala dedicata doamnelor si domnisoarelor, trupele participante avand cel putin o prezenta feminina in componenta. Mai multe detalii
Ca la fiecare editie, vom avea cate o surpriza placuta la intrare pentru acestea.
DINUMBRA este una dintre trupele etalon ale metalului romanesc, timp de peste 20 de ani compunand si prezentand live sonoritati doom-death metal care au cucerit scena rock romaneasca.
Discografia cuprinde doua LP-uri - "DinUmbra" (2003) si "Soul Of A Galaxy" (2015) si doua EP-uri - "Haunted by Snails" (2007) si "Sântandrei" (2011).
 
 
BENDIDA (fantesy metal, Sofia, BG) se intoarce pe scena din Fabrica, de aceasta data prezentand piese noi ce vor fi incluse pe cel de-al doilea album de studio, ce va fi lansat in 6 martie la Sofia si 7 martie la Bucuresti prin intermediul label-ului "Psychosounds Music".
OLYMPUS MONS va fi la cel de-al doilea concert al carierei. Trupa vine cu un sound doom-metal presarat cu secvente gothic metal.
 
 
STONELIGHT prezinta un heavy metal de calitate ce va erupe din nou pe scena din Fabrica. Fiind o prezenta constanta pe scenele rock de la noi, vom avea avea parte de un show plin de surprize placute din partea trupei.
 
 
ERA DIVINA este o trupă de symphonic metal din Iasi ce reușește să integreze într-un mod armonios elemente de folclor autentic, progressive, folk și heavy metal în creația artistică
 
 
DARK ÆCLIPSE reuseste sa imbine Symphonic Black cu Doom Metal, redand o atmosfera aparte.
 
 
Un eveniment "Rusidava Management & Psychosounds Music", beneficiind de gazduirea calduroasa a cluburilor "Fabrica/B52"."
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.