Foișorul care ne adăpostește de ploaie și de soare va găzdui, din nou, un ospăț care, cum ne-am obișnuit, cuprinde preparate din produse locale (un aperitiv rece, sub formă de bufet cu mezeluri artizanale, brânzeturi, verdețuri de sezon și alte preparate, un fel cald și desert). Târgușorul de mici producători care acompaniază, de fiecare dată, prânzișorul, așteaptă și el oaspeții cu produse proaspete. Ne vedem la iarbă verde, în parcul etnografic de pe Tăietura Turcului, la#prânzișorînfoișor!
Parteneri de nădejde în organizare sunt Clubul Gastronomic Transilvan, Muzeul Etnografic al Transilvaniei și Slow Food Cluj Transilvania. Meniul poate fi consultat pe pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/836341050070792/
Prețul biletului pentru evenimentul culinar este de 65 de lei per persoană (pentru copiii sub 10 ani accesul este gratuit).
Programul evenimentului:
12-12:30 Întâlnire la dugeana de joc de la Ilva Mică din interiorul Parcului Etnografic.
12:30-14:00 Servirea preparatelor tradiționale reci.
14:00-15:30 Activități recreaționale.
15:30-16:30 Servirea mesei calde și a desertului.