Pinocchio - Teatru de Papusi

Koviltir parc Herastrau, București
Șoseaua Nordului
sâmbătă, 15 august, ora 11:00
Teatrul de papusi BiBaBo prezinta celebra adaptare dupa Carlo Collodi, PINOCCHIO, o poveste plina de aventuri a papusii de lemn contruita de un biet papusar. Pinocchio este o papusa care pride viata, vesela, energica si naiva. Mai multe detalii

Pacalit de Vulpea cea vicleana si Motanul cel siret, Pinocchio intra in buclulc de mai multe ori, spunand minciuni doar pentru a treace cat mai repede peste greselile facute, insa cu fiecare noua minciuna nasul ii tot creste. Zana cea bun il ocroteste sfatuindu-l sa spuna adevarul. 

Din fericire, povestea noastra se termina cu bine, Pinocchio transformandu-se intr-un copil adevarat care s-a cumintit si si-a bucurat tatal pana la adanci batraneti!

La inceputul spectacolului, care dureaza aprox. 40 de minunte, actorii nostrii incanta copiii cu muzica aleasa dupa gusturile si varsta celor mici, urmand ca la terminarea acestuia sa iasa cu cel putin doua papusi pentru a-i salute si a le arata celor mici cate putin din magia de a prinde viata a papusilor.

Spectacolul se joaca pe terasa Koviltir din Parcul Herastrau (langa Roata Mare). Accesul este permis copiilor  cu varsta de minimum 3 ani.

Tarif unic: 40 Lei (pentru biletele procurate online);

                50 Lei (la intrare, in ziua spectacolului);

Biletele se vand in limita a 100 locuri.  Se pune accent pe distantarea sociala legala. Pot fi grupate maximum cate 4 persoane, reprezentand membrii aceleiasi familii!

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara