Exclusiv pe iabilet.ro

PANTERA, VV, Life of Agony @ Metalhead Meeting 2023

Romexpo, București
Bulevardul Mărăști 65-67
26-28 mai '23
In 2023 Metalhead Meeting sarbatoreste 10 ani de la prima editie si revine la formatul de 3 zile si va avea loc intre 26 si 28 mai la Romexpo, in aer liber. Headlinerul festivalului este trupa americana PANTERA, trupa considerata ca fiind una dintre cele mai mari trupe de metal din toate timpurile. Trupa va urca pe scena sambata, pe 27 mai. Phil si Rex canta cu Charlie Benante de la Anthrax si cu Zakk Wylde. Trupa americana LIFE OF AGONY se alatura ca headliner al zilei de 28 mai iar VV se alătură lineup-ului Metalhead Meeting ca si cap de afis pe data de 26 mai. Setlistul va include cu preponderenta piese HIM dar si piese proprii, inclusiv de pe albumul lansat recent, Neon Noir.

Korpiklaani (folk metal - Fi), Leprous (progresive metal - No), Beast in Black (power metal - Fi), Mister Misery (horror metal - Swe), Beyond the Black (simfonic metal - De), Last Hope (hardcore - Bg), Adam's Parade (punk rock - Au) si 12 Limbs (rock - UK) vor urca pe MAIN STAGE Metalhead Meeting. Festivalul va avea loc intre 26 si 28 mai la Romexpo in Parcarea C si sarbatoreste 10 ani de la prima editie!

VV, Korpiklaani, Beyond the Black si Adam's Parade vor canta pe 26 mai, Pantera, Beast in Black, Last Hope si OYD pe 27 mai iar Life of Agony, Leprous, Black Sonic Pearls, Mister Misery si 12 Limbs pe 28 mai

Trupele confirmate pe Second Stage sunt Black Tooth (Sludge - Tr), Fueled by Fear (Metalcore - Su), Ironwill (heavy metal - It), Magnetic (heavy metal - Bg), Nest of Plagues (deathcore - Hu), Spektrvm (heavy metal - Gr), Diosa (rock - SUA) , Psycorepaths (groove metal - Gr), Disillusive Play (hard rock - Gr), Eternal Fire, Machiavellian God si DoomsDay Astronaut din Romania.

Biletele se mai gasesc doar la intrare.

Mai multe detalii