Overground Days: The Mono Jacks, Melting Dice

Quantic, București
Intrarea Grozavesti
luni, 19 octombrie
Overground Days la București: The Mono Jacks, byron, Jurjak, Lucia, Soul Serenade și Melting Dice concertează pe 19-21 octombrie la Quantic!

19-21 octombrie 2020
Open doors: 18:00
Quantic – terasa – spectacol în aer liber

Overground Music anunță o nouă mini-serie de concerte: OVERGROUND DAYS la București! Evenimentele vor avea loc pe 19-21 octombrie la Quantic, într-un format reconsiderat și adaptat situației și locului, renunțând la tiparele unui concert clasic, pentru un public restrâns și respectând toate normele de distanțare în vigoare.

Biletele vor putea fi achiziționate exclusiv prin intermediul iaBilet.ro în pachete de 2 sau 4 locuri la masă.
Mai multe detalii

The Mono Jacks, Melting Dice


The Mono Jacks sunt o poveste despre perseverență, dăruire și urmărirea până în pânzele albe a visurilor care te definesc. Trupa fondată de Doru Trăscău (ex-ab4) în 2008, care a lansat un album de debut bine primit – „Now In Stereo” – în 2010, a depășit numeroase schimbări de componență și un hiatus de doi ani până s-a regrupat, în 2017, în formula actuală. Cu o energie regăsită, The Mono Jacks au lansat la finalul aceluiași an mult așteptatul disc secund, „Ușor distorsionat”, un succes răsunător și eminamente neașteptat care a încununat 9 ani de eforturi, căutări și muncă făcută din pasiune. Noul album „Gloria” este o nouă mostră de muzică profundă, de impact, ce vorbește despre gânduri și sentimente pe care le trăim cu toții.

The Mono Jacks – Nemuritori (live video)
https://youtu.be/e77OIhRkQ1k

Muzica Melting Dice poate fi numită rock alternativ, dar nu e doar atât; timbrul vocal și interpretarea lui Bogdan te-ar putea duce într-o zonă grunge, cu vibe-uri dinspre anii ’90, în timp ce inflexiunile metal din riff-urile de chitară sună modern, abraziv, completând fundamentul oferit de versurile enigmatice. În 2017 trupa a lansat albumul de debut ”Cord Cablu Creier” printr-un turneu național de promovare.

Melting Dice – Uitat (official video)
https://youtu.be/8jE01TFS5cI