Overground Days: Jurjak, Soul Serenade

Quantic, București
Intrarea Grozavesti
miercuri, 21 octombrie
Overground Days la București: The Mono Jacks, byron, Jurjak, Lucia, Soul Serenade și Melting Dice concertează pe 19-21 octombrie la Quantic!

19-21 octombrie 2020
Open doors: 18:00
Quantic – terasa – spectacol în aer liber

Overground Music anunță o nouă mini-serie de concerte: OVERGROUND DAYS la București! Evenimentele vor avea loc pe 19-21 octombrie la Quantic, într-un format reconsiderat și adaptat situației și locului, renunțând la tiparele unui concert clasic, pentru un public restrâns și respectând toate normele de distanțare în vigoare.

Biletele vor putea fi achiziționate exclusiv prin intermediul iaBilet.ro în pachete de 2 sau 4 locuri la masă.
Mai multe detalii

Muzician, regizor, artist vizual și licențiat în dreptul proprietății intelectuale, Jurjak (George Petroșel) a lansat în toamna lui 2018 al doilea album de studio. Intitulat “Blues Berry”, pe acesta se găsesc influențe blues, electro, rock și folk - bineînțeles reunite sub amprenta stilistică proprie care l-a consacrat încă de la primul disc. Din formula live a trupei fac parte muzicieni experimentați precum Dan Minel Stoica (chitară, clape), Daniel Olteanu (tobe) și Narcis Axinte (bass).

Jurjak – Timpul (official video)
https://youtu.be/wk6KOu79118

Soul Serenade este o noua și revigoranta interpretare acustică a direcției de "old time blues & jazz" care te va purta de pe străzile din Chicago până pe drumurile prăfuite din sud. În martie 2013, trupa a obținut locul II la Festivalul European de Blues din Toulouse (European Blues Challenge), aceasta fiind și prima participare a României la acest festival/concurs.

Soul Serenade – Too Long (live video)
https://youtu.be/GFcl9GDOMhk