Omnium Gatherum „The Burning Cold Continues…“ Tour 2019

Club Capcana, Timișoara
sâmbătă, 5 octombrie '19
Sambata, 5 Octombrie live in Club Capcana Mai multe detalii

Omnium Gatherum – Melodic Death Metal / Progressive – Finlanda

Hamferð – Doom Metal – Insulele Feroe

Heidra - Epic Power / Black Metal / Folk Metal – Danemarca

 

Daos Booking are onoarea de a prezenta turneul european “The Burning Cold Continues… “ al trupei finlandeze Omnium Gatherum, avand ca invitati trupele Hamferð si Heidra. Adult Oriented Death Metal, este genul musical in care ei se autoincadreaza, avand o varietate foarte mare de influente. Omnium Gatherum este considerata una dintre cele mai bune trupe de melodic death metal din Finlanda, avand lansate 8 albume de studio, aceasta va prezenta in concertul din Timisoara ultimul material discografic “The Burning Cold” lansat in 2018 la casa de discuri Century Media.

 

https://www.facebook.com/omniumgatherumband/

https://www.facebook.com/Hamferd/

https://www.facebook.com/HeidraOfficial/

 

Biletele la concertul din Timisoara vor costa 30 lei (50 bilete pret promo early bird), 40 lei (100 bilete pret promo presale) si 50 lei in ziua concertului intrare. Acestea se pot achizitiona online in reteaua iabilet.ro si fizic in locatii care se vor anunta in curand…

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.