Obituary, Exodus si Prong in concert la Bucuresti

Arenele Romane, București
Str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
marți, 15 noiembrie '16, ora 19:00
Pe 15 noiembrie, METALHEAD te invita la Arenele Romane (cort incalzit) la "Battle Of The Bays" cu Obituary, Exodus, Prong si King Parrot, inca un warmup party pentru METALHEAD Meeting 2017 ! Mai multe detalii

Obituary

Formata in 1985, in Florida, Obituary avea sa devina unul dintre stalpii de referinta a death metalului american. Lansat intial sub numele Xecutioner, grupul a adus pe scena metalului din intreaga lume una dintre primele voci 'death grunt' prin tonalitatile unice ale lui John Tardy.

http://www.obituary.cc/
https://www.facebook.com/ObituaryBand/info/?tab=page_info
https://www.youtube.com/watch?v=3IRja90Ua0s

Exodus

Cu o cariera muzicala de peste 30 de ani, grupul thrash metal Exodus a produs 13 albume care au marcat curentul thrash din intreaga lume. Cel mai recent material al formatiei este BLOOD IN , BLOOD OUT din 2014 dupa precedentul album, Exhibit B: The Human Condition (2010) care a urcat rapid in topurile americane fiind si ultimul album inregistrat alaturi de vocalistul Rob Dukes.

http://exodusattack.com/
https://www.facebook.com/exodusattack/
https://www.youtube.com/watch?v=u95JTXzyHyA

Prong

Cu un amalgam thrash, hardcore si industrial metal, grupul Prong pune in scena concerte neingradite in genurile clasice ale metalului. ìWe never saw ourselves as just a metal band.[..]We saw where we felt things in metal and hardcore could go and we rolled the dice a bit" (Tommy Victor)

http://prongmusic.com/
https://www.facebook.com/prongmusic/info/?tab=page_info
https://www.youtube.com/watch?v=4x6R99V-iHA

King Parrot

Formata in 2010, australienii de la King Parrot au ajuns in scurt timp una dintre cele mai bine cotate formatii ale continentului. Explorand genuri precum thrash metal, grindcore, sludge metal si hardcore punk, King Parrot si-au format un sunet unic capturat in trei albume controversate: The Stench Of Hardcore Pub Trash (2011), Bite Your Head Off (2012) si Dead Set (2015).


https://www.facebook.com/kingparrotband/?fref=photo
https://www.youtube.com/watch?v=KO8dmG3vUbw

 

Pentru acest concert se pun in vanzare pe 10 iunie un numar limitat de 1600 de bilete exclusiv prin www.iabilet.ro in forat electronic si in format fizic in cele 1700 de puncte din retaua iabilet.ro/retea

Biletele pentru acest concert au urmatoarele preturi:

Golden Circle presale - 125 de lei si Acces General presale - 85 de lei, urmand ca preturile sa devina 140 de lei Golden Circle respectiv 90 de lei Acces General

Numarul de bilete Golden Circle este limitat la 300 de persoane.

La intrare biletele Acces General vor costa 100 de lei, cele Golden Circle cel mai probabil urmand sa fie sold out deja de multa vreme.

Un eveniment METALHEAD, Warmup party pentru METALHEAD Meeting 2017

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Magaznul Muzica, Reteaua Say Shops - partener Orange, Magazinele IQBox, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex) si Uman si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara), Cafe Deko, Club Vintage si Club Quantic. dar si la Hard Rock Cafe. Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.