Nuclear Danger - Treasure Hunt

Bucuresti, București
sâmbătă, 8 august, ora 08:08
PlaYouth si Explore Link te invită să rezolvi următoarea criză a anului 2020: NUCLEAR DANGER!
Explorează orașul în care locuiești și experimentează un mix de probe de Escape Room, Treasure Hunt și Urban Challenge ce îți vor pune la încercare mintea și îndemânarea.
Îți place aventura? Acceptă misiunea, recrutează prieteni și formează o echipă energică pregătită să împiedice dezastrul nuclear iminent! Mai multe detalii

Misiunea va începe la ora 08:08 cand vei primi codul de access al rețelei criptate, ai timp până la ora 20.20 să previi dezastrul.

Poți participa oricând în acest interval, acțiunea are o durată de aproximativ între 2-5h din momentul în care pornești spre primul task până la dezamorsarea pericolului.

Acțiunea te va purta prin zone interesante din centrul Bucureștiului.

Vei aduna indicii, vei decripta mesaje, vei rezolva puzzle-uri, simțurile îți vor fi puse la încercare și vei avea nevoie de coechipieri care să te ajute să treci cu bine peste probele fizice.

Găsește cheia pentru a opri explozia și salvează orașul!

Cele mai eficiente 3 echipe vor primi premii pe măsura îndemânării arătate.

Evenimentul va fi ținut în exclusivitate în aer liber și va respecta distanțarea socială și celelalte reguli de protecție.

Data evenimentului: 8.08.2020

Locația: București (veți primi pe e-mail sau prin SMS punctul de intalnire)

Pret: între 60 și 80 de RON (depinde de câți membri are echipa ta)
Pachet de 3 persoane: 240 ron
Pachet de 4 persoane: 280 ron
Pachet de 5 persoane: 300 ron 

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.