Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2019

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
sâmbătă, 28 septembrie '19, ora 21:45
Te pasionează publicitatea? Servești reclame la micul dejun, prânz și cină din propria ta voință? Atunci ar trebui să știi unde vrei să fii: pe 28 septembrie la NOAPTEA DEVORATORILOR DE PUBLICITATE 2019 @ Berăria H. Mai multe detalii

Scurt istoric al evenimentului:

Prima ediţie a Nopţii Devoratorilor de Publicitate a avut loc în 1981, sub titulatura "Friandises", pentru ca Jean Marie Boursicot, creatorul evenimentului, să-l denumească ulterior "La Nuit des Publivores". Succesul său nu a întârziat să apară: de-a lungul timpului, spectacolul a fost prezentat în peste 40 de ţări de pe toate continentele. Acest proiect asigură contactul direct cu cei interesaţi: clienţi – consumatori – existenţi şi potenţiali. Astfel, participanţii au ocazia să se informeze şi să îşi educe gusturile în ceea ce priveşte dezvoltarea internaţională a unei categorii foarte importante în mass-media: publicitatea.  

Bilete în PRESALE au preț redus până pe 10 septembrie:

45 LEI - Cat. A presale - ecran LED gigant, cu loc la masă (în limita a 150 de bilete)

30 LEI - Cat. B presale - ecran proiecție mediu, cu loc la masă (în limita a 250 de bilete)

Din 11 septembrie, biletele costă:

60 LEI - Cat. A -  ecran LED gigant, cu loc la masă  

40 LEI - Cat. B -  ecran proiecție mediu, cu loc la masă   

IMPORTANT: 

✔ Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă. 
 
Rezervările se fac la:0725 345 345 / 0727 345 347 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
 
Harta categoriilor AICI
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.