Noapte pariziana

Teatrul Ariel, Targu Mures
Strada Poligrafiei 4, Târgu Mureș
sâmbătă, 3 martie '18, ora 19:30
4everFILMS Productions va invita sa veniti sau sa reveniti la spectacolul sau intitulat ´Noapte pariziana’ coregrafiat si interpretat de Daniel Pop alaturi de partenera pariziana, Elsa Pessey. Mai multe detalii

Spectacolul-eveniment revine la Targu-Mures dupa o série de reprezentatii in Romania in 2017 si o premiera pariziana in ianuarie 2018, toate reprezentatiile incununate de apaluzele unor sali pline formand un succes imediat.
Spectacolul produs de 4everfilms Productions sub bagheta Oanei Merdariu ne propune o reflexie asupra problemelor societatii noastre cu complexitatea raporturilor interpresonale la diverse niveluri de comunicare.
Ambianta unei nopti pariziene va fii sustinuta prin participarea performativa a actritei-cantarete Carmen de la Fontaine.
Va asteptam in numar cat mai mare la Teatrul Ariel,Targu Mures, Sambata, 3 Martie 2018 orele 19.30 pentru a incepe primavara in atmosfera unei

Nopti pariziene....
Coregraf: Daniel Pop
Dansatori: Elsa Pessey, Daniel Pop
Producator: Oana Merdariu
O productie www.4everfilmsproductions.com
Facebook: @4everfilmsproductions

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.