Nicu ALIFANTIS şi ZAN în concert la Bucuresti

Hard Rock Cafe, București
Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
vineri, 30 septembrie '16, ora 22:30
Nicu Alifantis şi Zan te aşteaptă cu “Emoţie de toamnă” şi cu multe alte piese îndrăgite, pe 30 septembrie, de la ora 22.30, la Hard Rock Cafe. Vino să te bucuri de un concert rafinat, în compania unor muziceni de elită şi să fredonezi „Ploaie în luna lui marte,” “După Melci” sau “Piaţa Romană numărul 9”, într-un concert de neuitat. Mai multe detalii

Constituită din muzicieni valoroși, proveniți din zone muzicale diferite (jazz, rock, pop), fiecare în parte cu o puternică personalitate artistică, Alifantis & Zan ajung la o deosebită afinitate artistică, croindu-şi propriul drum muzical, din 1995 încoace.
Formula de mare succes ce va concerta pe scena din Hard Rock Cafe îi include pe: Nicu Alifantis – voce, chitare, ukulele, washboard; Virgil Popescu – bass, backing vocal; Sorin Voinea – keyboards, backing vocal; Răzvan Mirică – chitare, sitar, backing vocal; Relu Bițulescu – tobe şi invitatul special Mihai Neniță – vioară.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic,  stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1, Magazinele Uman din Băneasa Shopping City şi de la Piaţa Romană, Magazinele IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe, precum şi în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:
- 60 de lei, cu loc la masă, în sală
- 90 de lei, VIP, cu loc la masă în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)

Un eveniment recomandat de Magic FM.

Cine vine?