Negura Bunget: Lansare de album

Club Colectiv, București
vineri, 20 martie '15, ora 21:30
Negura Bunget canta la Bucuresti pe 20 martie in cadrul turneului de lansare al noului album, “Tău” Mai multe detalii

Cea mai titrata trupa romaneasca din toate timpurile, Negura Bunget, va canta vineri, 20 martie, in Clubul Colectiv din Bucuresti. Pe langa lansarea noului album al trupei, “Tău”, evenimentul este si un warmup party oficial pentru METALHEAD Meeting 2015 !

Negura Bunget a finalizat inregistrarile, mixajul si masteringul noului album TĂU la sfarsitul lunii septembrie 2014. Ca prima parte a unei trilogii muzicale si vizuale legate de Transilvania, TĂU e concentrat pe partea naturala, explorand locuri spectaculoase, precum si legendele, miturile si traditiile acestora, deschizand o fereasta catre trecutul unor locuri legendare. Albumul va fi lansat la inceputul anului 2015 de casa de discuri germana Prophecy Production. Deja sunt in lucru cateva editii limitate spectaculoase. Pana atunci vor mai fi insa o multime de surprize.

De curand,Negura Bungert a realizat cu sprijinul casei de discuri o auditie in premiera a noului album, la care au participat cativa jurnalisti de la cele mai importante reviste de profil din lume: Metal Hammer Anglia, Rock Hard Germania, Rock Hard Franta, Terrorizer Anglia, Legacy Germania. Pe langa prezentarea albumului, care a avut loc in studioul Negura MUSIC, acestia au mers altaturi de formatie si intr-o calatorie incateva din tarimurile care au fost sursa de inspiratie a abumului.

In 2015, Negura Bunget va porni la drum in cadrul unui amplu turneu European si va ajunge pana in America de Nord iar vara intr-un turneu de festivaluri.

Negura Bunget inseamna:

Gabriel Mafa / Negru - tobe / percutii / tambal / xilofon / tulnic
Tibor Kati - voce / chitara / keyboards
Adrian Neagoe / Oq - chitara / voce / keyboards
Petrică Ionuţescu - fluier / tulnic / trompeta / instrumente traditionale
Ovidiu Corodan - bas
Matei Ionuţescu - fluier / tulnic / instrumente traditionale
Vartan Garabedian - percutii / voce


Invitate alaturi de timisoreni, sunt trupele Grimegod (emotional metal – Romania), Northern Plague (black metal – Polonia) si An THeos (epic folk metal - Romania)

Biletele pot fi gasite pe www.iabilet.ro si in reteaua IaBilet (Mag. Muzica, Uman, Senia, Perfect Tour), pe aplicatia de IOS IaBilet dar si la intrare la urmatoarele preturi:

-          30 de lei – primele 100 de bilete (EPUIZATE)

-          35 de lei pana pe 19 martie inclusiv

-          40 de lei pe 20 martie si in ziua concertului la intrare

Un eveniment METALHEAD