Exclusiv pe iabilet.ro

MustB - FansMeet ( Live Music & Dance )

vStage, Romania
duminică, 31 mai, ora 17:00
Chiar daca traversam o perioada grea din toate punctele de vedere, Kompas Events isi doreste sa continue bucuria in sufletele iubitorilor culturii K-Pop.

Prin urmare, in data de 31 mai 2020, cu ajutorul platformei Vstage,trupa K-Pop MustB vine in casele tuturor! Printr-un Fansmeet (Live Music & Dance) Mai multe detalii

Pentru a putea participa la intalnirea cu MustB, achizitionati bilete de pe Iabilet.ro, incepand cu data de 18 Mai 2020 orele 12:00 dupa cum urmeaza :

Categoria 1 - 54 lei Fansmeet (Live Music & Dance)

Categoria 2 - 87 lei Fansmeet (Live Music & Dance) + costul de curierat

- Poster cu MustB
- Masca Kpop de copil sau adolescent

Cumpara un bilet pentru intalnirea cu MustB si pregateste-te de distractie!

In mailul pe care il primesti de la iabilet.ro, gasesti link de „Vezi online”. La ora de incepere a evenimentului, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul acesta si vei fi purtat/a automat catre pagina de vStage a evenimentului unde te bucuri de emisiunea LIVE.

Dupa cumpararea biletului , nu ezita sa trimiti o intrebare trupei la adresa de email kompasev@gmail.com , intrebare la care baietii de la MustB vor raspunde in limita timpului disponibil.

Distractie placuta!

MustB - https://www.youtube.com/watch?v=rgH15N-2eSo 

DEBUT: au deputat pe 21 Ianuarie 2019 cu albumul ’’ I want you ’’

COMPONENTA:

Taegeon (rapper),
Wooyeon (Vocal),
Doha (Vocal),
Soohyun (rapper)
Sihoo (vocal)

ACTIVITATE:

Au avut showcase in America de Nord si Canada, Australia, Brazilia si Mexic, Asia: China, Japonia, Tailanda si Filipine, Europa: Germania, Anglia, Franta si Spania. Vor sa comunice cu fanii, sa intre pe piata muzicala japoneza si sa se focuseze pe cererile internationale.

In 2020 vor avea comeback cu albumul "Realize".

MustB a debutat cu succes în 2019 prin sistemul creativ si formarea sistematica a companiei fiind artistul reprezentativ al MustM Entertainment.

Cei 5 membri cu personalitati diferite sunt artistii perfecti care au creat MustB.

2019 - debut
MustB au debutat pe 21 ianuarie 2019. Piesa de debut este 'I want u', care se bazeaza pe genul hip-hop, cu ritmuri usoare, dar ritmice, linii de bas delicate si melodie senzuala, produs de Ryan kay si Nuvo.

2020
In 2019, odata cu debutul MustB, au aparut la „SBS The Show, M Countdown, Arirang TV, MBC Show Champion”, etc., primind oferte pentru concerte in Japonia, Brazilia, Taiwan si Europa, inaintea lansarii digitale si a planului regulat de lansare a albumului.

%MCEPASTEBIN%